9537 нови случая на коронавирус са установени в Турция през

...
9537 нови случая на коронавирус са установени в Турция през
Коментари Харесай

Намалява броят на случаите на COVID-19 и на починалите в Турция

9537 нови случая на коронавирус са установени в Турция през последните 24 часа. От тях 1103 са със симптоми, съобщи турският министър на здравеопазването Фахреттин Коджа, цитиран от БТА.

По думите му от началото на тази година продължава спадът в броя на заразените случаи, които преди десетина дни надхвърляха 20 000 на ден.

Продължава да намалява и броят на жертвите на коронавируса. 181 души са починали през последното денонощие, докато преди една седмица бяха 245 души. Общият брой на починалите от началото на епидемията е достигнал 22 631 души. А общият брой на установените случаи е 2 137 118 души. 2903 е броят на тежко болните към момента.

Министър Коджа посочи още, че спадът в броя на случаите на коронавирус в страната се дължи на въведените епидемиологични мерки. Всеки уикенд в Турция се прилага 56-часов локдаун от петък вечерта до понеделник сутринта.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18075  Франция усилва с два часа вечерния час от на следващия ден в още осем департамента Франция усилва с два часа вечерния час от на следващия ден в още осем департамента  Гърция отваря детските градини и главните учебни заведения на 11 януари Гърция отваря детските градини и главните учебни заведения на 11 януари  Здравният министър подреди незабавна инспекция след сигнал за имунизиране на общински съветници Здравният министър подреди незабавна инспекция след сигнал за имунизиране на общински съветници
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР