9-кратният световен рали шампион Себастиен Льоб няма да защитава титлата

...
9-кратният световен рали шампион Себастиен Льоб няма да защитава титлата
Коментари Харесай

Себастиен Льоб напуска Екстрийм Е и тима на Хамилтън

9-кратният международен рали първенец Себастиен Льоб няма да пази купата си в офроуд сериите с електрически коли Екстрийм Е. Легендарният французин напуща шампионата и отбора на Люис Хамилтън Х44, като мястото му ще заеме Фрейзър Макконъл.

Макконъл има купа в американския раликрос шампионат (в дивизията ARX2) и през новия сезон ще се състезава дружно с Кристиан Гутиерес, която остава в Х44 за трети сезон.

Засега е несъмнено, че Льоб ще се концентрира върху програмата си в Световния рали-рейд шампионат, само че още няма изясненост дали още веднъж ще го забележим в ралита от WRC. Французинът подсказа за орязване на програмата му тази година още преди рали „ Дакар ” през януари.
 Льоб ще кара Дачия в рали “Дакар ”? Льоб ще кара Дачия в рали “Дакар ”?
От М-Спорт неотдавна още веднъж разясниха, че не престават договарянията с Льоб, само че неговите участия, в случай че има такива, ще бъдат подчинени на акцията на Ойт Танак за международната купа. Т.е, за разлика от предходната година отборът към този момент няма да чака от Себ да печели надпревари, а да оказва помощ на естонеца, която победи в Швеция и е отпред в класирането след първите две ралита.
 В М-Спорт не са се отказали от Льоб, само че целта е Танак В М-Спорт не са се отказали от Льоб, само че целта е Танак
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР