85-годишният Владимир Бошнаков побеждава 4 уж нелечими болести и създава собствена

...
85-годишният Владимир Бошнаков побеждава 4 уж нелечими болести и създава собствена
Коментари Харесай

Чудодейните рецепти на дядо Владо

85-годишният Владимир Бошнаков побеждава 4 сякаш нелечими заболявания и създава собствена система, основана на природата.

Преди 15 години индивидът, за който ще ви разкажем, се изправя пред сякаш нелечими и смъртоносни заболявания. Е, очевидно не са се оказали такива, откакто ви приказваме за него в настоящо време. Той е жив и здрав. Можем да го сметнем за мъж „ на напреднала възраст “, само че бихме били надалеч от истината… Защото дядо Владо има вяра, че в днешно време хората умират надалеч преди периода, даден им свише. И е уверен, че с малко повече познания и разсъдък всеки може да се приближи до оптималния брой години, заложен от природата.

В тази посока оказва помощ и на другите.

Точно в 8 сутринта Владимир Бошнаков ни посреща от стълбището на панелния блок, в който живее. По телефона съм чула гласа на 50-ина годишен мъж, а пред мен е прошарен човек, на който въпреки всичко никой не би дал същинските 85 години. Погледът му е изострен, преценяващ, не бърза с усмивката. През идващите 2 часа ни повежда из перипетиите на своята орис и тези на някои от стотиците хора, на които оказва помощ да победят здравните си проблеми.

„ Да се занимавам с естествена медицина, не е мое решение “, стартира дядо Владо. „ Никога не съм избирал с какво да се занимавам, животът слага пред мен задания, пътят ми е чертан… “

_dsc2350

Единственото съществено решение, което взел самичък, било за брачната половинка му. „ На 15 години избрах Донка и тя ми остана единствената жена. “ Докато гибелта не ги разделя. Донка си отива от рак през към този момент далечната 1989 година, също както майка му по-рано. По това време Владимир е шеф на Института за здравна техника. Разбира се, прави всичко допустимо, с цел да помогне на жена си. Търси съвет от приятеля си проф. Герасим Митров – зам.-министър на опазването на здравето и шеф на онкологичната болница. Лекарят е прям: при диагнозата на брачната половинка няма потвърден способ за лекуване. Медицината не познава механизма на заболяването, а също по този начин за какво и по какъв начин 7 от всеки 100 заболели се самоизлекуват.

За страдание, в позитивните проценти не влизат двете най-близки дами на дядо Владо. А кошмарът от тяхната диагноза се повтаря и със самия него.

На идната нощ припадъкът се повтаря с по-сериозни последици – при рухването си удря главата и се разсънва в локва кръв. Вече е ясно: необходим е доктор.

Правят му серия от проучвания и му връщат серия от диагнози: 4 „ неизлечими “ заболявания, всяка сама по себе си задоволително рискова, в случай че не се лекува:

– Недооросяване на мозъка с кръв (от което се е получил припадъкът);
– Абсолютна аритмия;
– Исхемична болест;
– 76-милиметров израстък на простатата.

Лекарите споделят, че единственото решение са интервенция за тумора и 2 байпаса за сърцето. Дядо Владо обаче има горчивия опит от своите родственици, отхвърля интервенциите и избира да опита с медикаменти.

„ Влачех се като недобито куче. Беше невероятно да вървя на открито. На 7-ия месец помолих тримата ми лекари да се съберат и да съгласуват лечението си, тъй като се усещам зле. Те ми дадоха отговор, че в случай че желая да ми удължат живота (удължат, а не спасят!), да последвам напътствията, които са ми дали. При неизбежността да си отида от този свят прибързано, се отхвърлих от техните услуги, без да ги уведомя. “

Владимир Бошнаков схваща, че толкоз години след диалога му с проф. Митров медицината към момента няма потвърден способ за изцеление на рака. И взема решение да се опита самичък. Започва да изследва въпроса, купува книга след книга, опитва. Всеки месец си прави проучвания на туморните маркери и ехографски фотоси на тумора и по този начин схваща кой способ работи.

„ Нямах какво да изгубвам. Започнах с газ. Тя намира болното място и го лекува. Така бях чувал още от дете. Два месеца пих газ и туморните маркери понижиха доста “, удовлетворен е през днешния ден дядо Владо. След това продължава лекуването си основно с билки.

До ден сегашен той продължава да събира книги по тематиката. С огромен почит приказва за Джон Армстронг, Рудолф Бройс, Роял Райф, Хулда Кларк и Тай Болинджър . Благодарение на техните проучвания и на личния си опит през последните 15 години той оказва помощ на стотици хора с най-различни здравословни проблеми.

Не взема пари. Желанието му е да се научим да бъдем здрави, по този начин както обичаният му академик Нилс Бор поучава „ да се учим от природата и да следваме законите ѝ “. Сам човек на науките, Владо милее за знанието и счита, че то не трябва да се крие, а да се предава, тъй че всеки да може да реагира и да си оказва помощ.

„ Първата брошура, в която прочетох, че ракът може да се лекува с билки, беше „ Здраве от аптеката на Господ “ на Мария Требен. Хванах се като удавник за нея. Днес знам над 35 метода “, гордее се нашият воин.

16 месеца след началото на независимите си упорити старания той побеждава и четирите „ неизлечими “ заболявания, потвърждават го медицинските проучвания. Вестта бързо се разгръща измежду многочислените му родственици и скоро той стартира да лекува и тях. В момента приготвя брошура с някои от най-ефективните способи за битка с рака и стотици други болести. „ Смятам, че всеки болен би трябвало да знае нещо за различните способи за лекуване и да има право на избор “ – това е концепцията, която го кара да продължава.

От самото начало дядо Владо включва в борбата фитотерапия. Лечението с билки е постепенно, само че безотказно, по тази причина и той го предлага на всички. „ Ако тогава бях научил всичко, което знам през днешния ден, щях да се церя с най-бързите и несъмнено настоящи способи: лекуване с апетит, пиянство на зеленчукови сокове и билкови чайове. И уринотерапия. “

Уринотерапия?! Тоест да пием личната си…? Дали познах реакцията ви? Ако да, значи можете да пропуснете идващите редове и да прочетете повече за соковете и чайовете. Все отново си коства да знаете, че уринотерапията е един от най-древните и ефикасни способи за лекуване. В средата на предишния век британският доктор Джон Армстронг попаднал на индийския текст „ Дамара тантра “, написан преди хиляди години, и се срещнал с лечебната мощ на урината. Тя е измежду най-силните антисептици и погрешно е считана за нездравословен боклук. Според опита на доктор Армстронг най-краткият период за изцеление на болните е 4 денонощия, а най-дългият – 2 месеца. Но не е имал случаи на несполучливо лекуване!

Нека обаче най-сетне преминем към божествените зеленчукови сокове и метода на Рудолф Бройс. Макар че по специалност е електротехник, той е излекувал хиляди хора от рак и други заболявания единствено с естествени средства. Най-голямата му заслуга е, че открива дозата на зеленчуковите сокове. Методът му е изложен на скромните по размер, само че не и по наличие 40 страници „ Съвети за профилактика и лекуване с естествени средства на разнообразни болести – рак, левкемия и други, считани за нелечими. “

Ясно, в основата на метода са чайовете и зеленчукови сокове. Според него даже и най-тежките болести не изискват безспорна диета. При рак е значимо да се изключат всевъзможни твърди храни, даже и власинки от зеленчуците.

Пълният курс е 42 дни (6 седмици), само че при по-леки случаи може да се редуцира на половина. През това време нормално се губи малко от тежестта, само че силите непрестанно се усилват. Гладът активизира всички вътрешни запаси, а течностите прочистват организма.

За благополучие, всички билки за чайовете се намират и у нас. Важно е постоянството и дисциплината да се одобряват в прецизен час.
Според дядо Владо най-важното изискване при всяка болест е пречистването на организма от токсини и микроби. „ В чист организъм болест не вирее “, отсича той. И прибавя: „ второто значимо изискване е болният да премисли метода си на живот и хранене. “

Поредното му оръжие са високочестотните апарати, за които ви разказахме в брой 4/2014 година на Списание 8. Той употребява вид, платен от Германия. Основата е дигитален генератор, обичайно прилаган за премерване в електрониката. Токът, който минава през тялото, е безопасен, тъй като е доста слаб.

Учител от Перник се свързва с дядо Владо, откакто близо две години има оток към гърлото, който мисли за рак. Докторите споделят, че не това е диагнозата, само че и нямат други оферти за лекуване с изключение на антибиотици. На базата на опита си Бошнаков го поучава да си направи микробиологично проучване. Проблемът се оказват ешерихия коли, стрептококи и бактерия мораксела катаралис. За всеки от тях с високочестотния уред пуска по 3 минути ток с избраната резонансна периодичност. За 6 дни отокът спада, дишането се възстановява.

Повече от индикативен е и различен образец на жена с доста съществени проблеми, намерила усъвършенстване благодарение на дядо Владо. Даже не би било пресилено да кажем, че за 24-годишната Б. Я. процедурите при дядо Владо се оказват животоспасяващи. Когато за първи път се срещнала с него, тя тежала 40 кг и едвам ходела. Болестите й били ужасяващи: СПИН и още 17 разнообразни рискови вируси и бактерии в тялото й.

Няколко години преди този момент Б. Я. живеела в Испания и Италия и въпреки че не се чувствала добре, отлагала и отлагала търсенето на помощ. Едва в тежко положение попаднала при лекарите, които й предписали мощни медикаменти. Без тях я предизвестили, че не би била жива по-дълго от месец. Б. решила да се върне в България за късото време, което й остава… а тук с помощта на майка си стигнала до дома на дядо Владо. Започнали изцяло ликвидиране на организма и процедури с честотен генератор. Оттогава са минали няколко месеца, Б. към този момент е възвърнала естественото си тегло, а смъртоносните нашественици са съвсем победени – компютърната диагностика не открива и диря от тях. Голямото предизвикателство пред момичето в този момент е да съумее да опази новия си метод на живот.

„ При мен с генератора се лекуват и лекари, някои от които хабилитирани “, споделя Владимир Бошнаков. Тогава за какво честотният генератор не се употребява в докторските кабинети? – удивлявам се аз. Усещам в себе си познатата вълна от възмущение против закостенелите порядки в опазването на здравето ни, само че виждам, че дядо Владо се усмихва. Усмивката му е кротка и удовлетворена. Какво ли ще каже? От известно време той с наслада открива, че в София към този момент има няколко частни клиники, които употребяват честотни апаратури за диагностика и терапия. Свързал се е и с доктор Надежда Пенева, а тя има един от най-модерните диагностични апарати, с който за няколко часа се откриват всички патогенни организми, а това е половината от борбата с тях.

От срещата с дядо Владо излизам обнадеждена. В последна сметка се оказва, че бездната сред формалната и националната медицина не е непреодолима, задоволително е усърдие и отвореност, с цел да вървят ръка за ръка и да си оказват помощ в общата идея: здравето на пациента.

В момента дядо Владо редактира книга за опита си в националната медицина и още няколко месеца опциите му да оказва помощ на хората ще са много лимитирани.

Да излекуваш доктор

Какво би могло да приказва по-красноречиво за опциите, които дават препоръките на дядо Владо, от мнението на един излекуван… доктор. Доц. Маргаритка Бончева се съгласи да ни опише историята си и усещанията от това, което получава от срещата си с лечителя. „ Не единствено аз, евентуално всеки негов пациент е повлиян от спокойствието, от житейската мъдрост, от ведростта в очите му. Усещаме, че той дава всичко от себе си, с цел да помогне на страдащия “, споделя доцент Бончева.

Основното предписание в лекарската процедура е „ Не вреди на пациента! “ , а в неговата активност то постоянно е спазено – безапелационна е лекарката. Според нея огромната му известност е обяснима – той сполучливо е оказал помощ на доста страдащи хора. А познанията му са поредно насъбрани, надълбоко осмислени и систематизирани във връзка с електролечението на инфекциозните положения. Има забележителна подготвеност и опит в билкотерапията.

За да стигне до този извод, доцент Бончева се базира на личната си история. От 24-годишна тя знаела, че е притежател на вирусите на херпес зостер и херпес симплекс. След мощно нервно-психично напрежение получавала обрив, относително стеснен, само че с доста мощен сърбеж и лека болежка. С вторичната зараза положението прекосявало чак след 20-21 дни. Така и не стигала до нормалното лекуване с ацикловир, може би тъй като деянията на инфекцията не били в най-силната им степен. Едно профилактично проучване с апарата „ Биотрон “ обаче я предиздвикало да осъзнае, че е трябвало по-рано да вземе ограничения против тази зараза. Отчетени били тъканни инфекции във всички органи, в това число в кръвните кафези и хипоталамуса… В този миг неин другар я завел при дядо Владо.

„ Направихме първия сеанс от 3 минути на дължини на електровълните, които са резонансни на херпес зостер вируса. Още 3 часа след сеанса усетих намаляване на признаците, без да съм подхванала друго с изключение на сухата изолираща превръзка, сложена преди сеанса “ – спомня си доцент Бончева. Продължила да посещава нашия воин още 5 дни. След втория нямала никакви признаци – сърбеж или болежка, а кожният сектор дефинитивно се изчистил от обрива и следите от него до 7-ия ден.

Сега лекарката е добре. „ А когато съм добре, не намирам време да „ дотичам “ за процедури при бай Владо. Убедена съм, че би трябвало да направя още един курс след 1-2 месеца. Трябва да повторя същата процедура и за херпес симплекс. Три седмици по-късно ще направя лабораторното проучване. Важно е да има време да се изчистят наличните антитела. Дълбокото ми разбиране е, че лабораторните проучвания ще покажат мощно усъвършенстване.

Господин Бошнаков е събрал богат материал за така наречен различно лекуване, което при него се показва от билколечение, хигиенични правила и електролечение. Личният му опит да оказва помощ на страдащи хора е забележително огромен. С точна картотека на миналите хора, с диагноза, която е поставяна от дипломирани лекари (понякога точна, от време на време ориентировъчна), воден от разумните си разсъждения във връзка недоволствата на хората, той постоянно е намирал метод да помогне. Да е жив и здрав, дано остане образец за хората, които желаят да намерят метод да бъдат потребни и да осмислят живота си във всяка възраст! “ – обобщава лекарката.

Спасеното дете

След 2 мозъчни интервенции дребният Д. Ж. получава пареза на цялата дясна половина от тялото си, ръката му атрофира, губи зрение с едното си око. Лекарите не дават вяра за живота му. След курс на лекуване при дядо Владо парализата на процедура е излекувана. Движи се независимо, приключва пропуснатия 5-и клас, играе с другари даже обичания футбол. Детето е крепко, останали са единствено леки проблеми с говора. Ето какво описа майка му:

„ Преди 3 години стартира да се оплаква от главоболие, което стана непрекъснато. Заведохме го на доктор и се откри, че в главата му се задържа вода. Предложиха ни оперативно да се постави клапа, която да изтласква течността. Операцията мина леко, само че след нея ни очакваше тревожна вест – туморно леке в дребния мозък.

2 месеца по-късно единствено на 10 година влезе за втора интервенция. Уви, огромна част от тумора – с размери 57 мм, се бе оказала невъзможна за премахване. Ръчичката му стартира да слабее – можеше да я движи, само че безусловно се стопи и стана очевидно по-малка от другата. Клепачът на едното му око не се отваряше до дъно.

Много ни беше боязън, само че не се отчаяхме. Една позната ни даде адреса на чичо Владо. В началото ходехме по 5 пъти на месец. Правехме процедури с лампа и „ Биоптрон “ и компреси с хвощ и черен оман. Така повече от една година. Ръката на детето си възвърна силата, окото също се оправи. Периодично вървим на проучвания – на 27 юни т.г. ни очакваше радостна вест – туморът се бе стопил на 29 мм! Ще продължим с чичо Владо, до момента в който не излекуваме детето изцяло. “

Чаената революция против рака

По системата на Рудолф Бройс против рак се одобряват 3 билкови смеси по скица, без подсладители, общо към 2 литра дневно. Ако са повече, натоварват ненужно бъбреците. По време на лекуването не е желателно мощно физическо натоварване. Всеки ден би трябвало да се следи кръвното налягане. Ако почувства уязвимост, пациентът би трябвало да се посъветва с лекаря си дали може да продължи.

Една седмица преди курса и 2-4 седмици след него би трябвало да се пие всеки ден по 60 мл зеленчуков сок на глътки преди храна. Захранването става последователно. Чаят или сокът би трябвало да се задържат в устата преди преглъщане, с цел да може течността да се смеси със слюнката и по-лесно да се усвои от организма.

Салвия (градински чай)

Този чай е мощно оръжие в борбата с рака, само че може да се пие и профилактично с спирания.

2 ч.л. салвия се варят в 500 мл вода 3 минути. Чаят се прецежда и се прибавят по една чаена лъжичка жълт кантарион, маточина и мента. Киснат 10 мин и отново се прецежда.

За бъбреци

Второто оръжие против рак. Приготвя се от 15 г полски хвощ, 10 г коприва (събирана напролет), 8 г пача трева, 6 г жълт кантарион. Това е количеството за 3 седмици. Чаят не трябва да се пие по-дълго.

Една щипка от сместа, или 1/2 с.л., се залива с 250 мл вряла вода и кисне 10 мин. Прецежда се и се прибавят две чаши гореща вода, с цел да ври още 10 мин. Пие се на празен корем леден по 125 г заран, обед и вечер преди лягане. Приготвената доза е за 2 дни.

Кръвен здравец

Третият значим за успеха чай.
1 щипка от билката се залива с 250 мл вряла вода, кисне в нея 10 мин и се прецежда. Изпива се на глътки през целия ден.

Зеленчуков сок

300 г алено цвекло, 100 г моркови, 100 г глави целина, 30 г черна, бяла или алена ряпа и 1 картоф с величина на кокоше яйце. Прави се със сокоизстисквачка. Прецежда се през доста ситна цедилка или няколко пласта тензух, с цел да не останат власинки от зеленчуците.
Картофът е наложителен единствено при рак на стомаха и пожелателен при другите му форми. Вместо него може да се изпиват на ден 250 мл запарка от картофени обелки – хладка, на глътки.

Невен

3 ч.л. от билката се заливат със 750 мл вряла вода, кисне в нея 3 мин и се прецежда. Изпива се заран, обед и вечер преди лягане по 125 мл със стайна температура и на гладно вместо бъбречния чай през втората половина от курса.

График за приемане на сока и чайовете:

  • 8 ч – 125 мл леден чай за бъбреци на гладно на глътки.
  • 8,30 ч – 125 мл чай от салвия, жълт кантарион, маточина и мента
  • 9 ч – 125 мл сок от зеленчуци на глътки, с малко задържане в устата
  • 9,30 ч – 125 мл хладък чай от салвия и другите билки
  • 10 ч – 125 мл сок от зеленчуци на глътки, със задържане в устата преди гълтане
  • 12 ч – 125 мл леден чай за бъбреци на гладно
  • 13 ч – 125 мл сок от зеленчуци на глътки с малко задържане в устата
  • 17 ч – 125 мл бульон от лук (за заболели с дребни тумори и оперирани болни)
  • От 18 до 20 ч – 125 мл сок от зеленчуци през няколко минути!
  • 20,30 ч – 125 мл кръвен здравец
  • Преди лягане – 125 мл леден чай за бъбреци

За всяка болка – билка:

Към трите съществени билкови смеси и сока се пие в допълнение чай съгласно типа на рака. Чаят се запарва за 10 мин:

• При израстък в мозъка – пият се 1-2 чаши чай от маточина на ден.
• Рак на очите – 1 чаша чай от очанка дневно.
• Рак на гърдата, яйчниците или матката – 1 чаша чай от цариче и коприва дневно.
• Рак на небцето, устните, езика, сливиците, ларинкса – чай от бедреница. Вари се 3 минути. Устата се изплаква 2 пъти с  лъжичка от отварата и се плюе. Трети път се изплаква и се изпива. Прави се постоянно.
• Рак на костите или на белите дробове – чай от теснолист живовлек, медуница, самобайка, лопен или див копър. Чаят се пие в безкрайно количество. При туберкулоза се прибавят 1 ч.л. семена от живовлек.
• Рак на черния дроб – две чаши топла запарка от картофени обелки се комбинират с компреси над дроба със спарен хвощ, който се слага в сгъната на две ленена забрадка. Отгоре се покрива с найлон,  завързва се с топъл пояс. Преспива се с него. Зелеви листа заменят хвоща.

Инфо: Spisanie8.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР