8-часовата диета е един от най-простите хранителни режими, който има

...
8-часовата диета е един от най-простите хранителни режими, който има
Коментари Харесай

8-часовата диета - лесна и ефективна

8-часовата диета е един от най-простите хранителни режими, който има доста преимущества, като ви оказва помощ да свалите нежеланите килограми, написа actualno.com.
Какви са правилата на 8-часовата диета?
8-часовата диета се управлява от два научни правилото. Дори да го следвате единствено 3 дни в седмицата, това ще работи. Преди всичко - гликогенът участва в черния дроб и е най-лесно наличният енергиен източник. Изгаряйки го, тялото е насила да стартира да изгаря мазнините, с цел да получи сила. 8-часовата диета учи по какъв начин да включите „ фурната “ в тялото си, която изгаря мазнините, до момента в който спите.

Второ, 8-часовата диета подтиква митохондриалната функционалност, енергийният източник, който се намира в клетките на тялото. Когато тази функционалност се усъвършенства, енергийната мощ. Това се усилва оптимално и равнището на вътреклетъчното увреждане, породено от неприятно хранене, се понижава. Това забавя процеса на стареене и минимизира риска от рак, сърдечно-съдови болести, диабет и болест на Алцхаймер. Ще видите по какъв начин тези непотребни килограми изчезват, без значение какво ядете.

Нежеланите непотребни килограми ще понижат, когато ядете единствено за интервал от осем часа, 3 дни в седмицата. Основният принцип на тази диета е, че давате опция на тялото да отслабва. Това става, като ядете за интервал от осем часа. Това от своя страна разрешава на тялото да всмуква хранителни субстанции и дейно да отстрани токсините.

В тази диета приемът на калории е стеснен до осемчасов интервал. През останалите 16 часа денем храненето е неразрешено. В това гладно положение тялото не може да приема калории, които да се трансфорат в използваема сила. Може бързо да отслабнете за 16 часа дневно от 3 до 7 дни седмично; това зависи напълно от вашите цели.

В продължение на осем часа, когато е позволена храна, може да ядете каквото желаете. Всяка храна и питиета могат да се употребяват във всевъзможни количества. Яжте характерна композиция от избрани храни, които са богати на хранителни субстанции - плодове и зеленчуци с високо наличие на фибри, пълнозърнести храни, здравословни мазнини и постни протеини. Приемът на задоволително вода през целия ден е извънредно значим.

Когато следвате 8-часовата диета, може да изберете своя осем часов интервал на хранене. Това може да бъде от 9:00 до 17:00 или от 15:00 до 23:00. Силно целесъобразно е обаче да не се храните през идващите часове, с цел да увеличите оптимално изгарянето на мазнини и загубата на тегло. Храните, които консумирате (протеини, здравословни мазнини и висококачествени въглехидрати), оказват помощ да се запълни стомахът, като в същото време понижава глада и апетита. Това доста улеснява отслабването.

Ежедневните тренировки са различен ключ към успеваемостта на тази диета. 8-минутно упражнение ще помогне за поддържане на мускулната маса. Това от своя страна ще помогне за поддържане на метаболизма, което е значимо, когато спазвате някаква диета.

Имате свободата да изберете своя личен осем часов интервал на хранене. Това значи, че може да създадете собствен личен график за хранене за деня. Всичко, което би трябвало да извършите, е да имате поради, че приемът на храна би трябвало да бъде през идващите часове на деня, с цел да подтиква изгарянето на мазнини и отслабването.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР