70-годишната музикална легенда Мийт Лоуф обяви, че може би никога

...
70-годишната музикална легенда Мийт Лоуф обяви, че може би никога
Коментари Харесай

Мийт Лоуф може никога повече да не пропее


70-годишната музикална легенда Мийт Лоуф разгласи, че може би в никакъв случай повече няма да пропее или да се качи на сцената. Причината са сериите от хирургически интервенции, на които той трябваше да се подложи, с цел да отстрани проблемите с гърба и кръста си. Дори и след тях обаче болките му не са отшумели, а тъкмо противоположното и сега ситуацията му е толкоз тежко, че се постанова да употребява проходилка, с цел да се придвижва из дома си и не може да си легне без съдействието на жена си Дебора.

„ Заради болките не съм пял повече от година. Когато пееш би трябвало да използваш всяка парченце от себе си, а аз не мога да го сторя “, сподели Лоуф в изявление за списание „ Роулинг Стоун “, само че се зарече да не се отхвърля от битката.

"Имам 18 мозъчни разтърсвания през живота си. И нищо, нищо до момента не ме е сломило. Да, дребосъче - в никакъв случай няма да бъда повален “, увери още звездата пред изданието.

Междувременно обаче Лоуф не скри комплексите от възрастта си и призна, че се счита за прекомерно остарял, с цел да излиза някъде, по този начин или другояче.

„ Нямам никаква работа в питейните заведения и при бандите (музикалните - бел.авт). Те единствено ще ме погледнат и ще кажат: "Кой е старецът? Какво прави толкоз остарял човек тук? Не, аз към този момент не числя се на тези места. “, заключи той. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР