67-годишен българин е в португалска болница, след като състоянието му

...
67-годишен българин е в португалска болница, след като състоянието му
Коментари Харесай

Състоянието на българин внезапно се влоши на плаване край Португалия, отведоха го в болница

67-годишен българин е в португалска болница, откакто положението му се влошило ненадейно по време на корабоплаване на юг от нос Сао Висенте с търговски транспортен съд, оповестява онлайн изданието на.

За спасяването на сънародника ни е осъществена специфична интервенция, в която са взели участие португалският флот и Португалските военновъздушни сили.

" Лисабонския морски център за съгласуваност на търсене и избавяне е координирал в ранните часове на неделя здравното избавяне на мъж от българска народност, който е имал " доста слаби витални индикатори ", се показва в изказването на флота.

Сигнал за влошеното положение на българин е подаден от екипажа на кораба в 2:34 часа в неделя сутринта.

Комуникацията с кораба беше неотложно открита посредством сателитен телефон и здравната помощ беше координирана по телефона с поддръжката на Центъра за незабавно ориентиране на пациенти ", изясняват още от Военноморски сили.

След сполучливата интервенция по спасяването българинът е транспортиран с хеликоптер до летище Фиго Мадуро в Лисабон малко след 8:00 сутринта, след което е откаран в болнично поделение. Към момента не е ясно неговото положение след хоспитализацията.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР