5 години след последния си албум Лени Кравиц се завърна

...
5 години след последния си албум Лени Кравиц се завърна
Коментари Харесай

Лени Кравиц разголи себе си и имението си в Париж в новия си клип

5 години след последния си албум Лени Кравиц се завърна с нов клип, в който разголва както тялото си, по този начин и интериора на страхотното си имение в Париж - Villa Roxie.

Видеото на TK421, режисирано от украинско-кубинската режисьорка Таня Муиньо, демонстрира една " елементарна " заран на Кравиц - събуждането, първите слънчеви лъчи, бърз душ с пеене пред огледалото и диви танци на фона на музиката.

На 59-годишна възраст именитият музикант наподобява по този начин, като че ли е разкрил формулата на безконечната младост - камерата го наблюдава от всевъзможни вероятности и сигурно сбъдва сънищата на най-отдадените му почитателки.

Но клипът разкрива и освен това от свободния дух на музиканта - снимачната площадка в действителност се намира в парижкото имение на Лени Кравиц Villa Roxie.

Кръстена в памет на майка му Рокси Бейкър, къщата се намира в 16-ти регион на Париж, покрай Булонския лес, в съседство с няколко посолства.

Кравиц открива постройката през 2006 година, когато взема решение да потърси личен апартамент в Париж след края на едно от турнетата си. Отначало си мисли за нещо по-скромно - една спалня и огромна гостна стая, написа Vogue в ревю за имението, само че нищо не притегля вниманието му, до момента в който сътрудникът на недвижими парцели го води до този адрес.

Когато я пита " За кой етаж става дума? ", тя му дава отговор " За цялата постройка ". Колебанията на Кравиц завършват още когато влиза в коридора за първия си оглед.

Имението с 1500 кв.м. повърхност, заобиколено от зеленина, има прелестен интереор: спални с дървени орнаменти по стените, камини, бани от бял и черен мрамор, полилеи с кристали Swarovski, огромни огледала, високи тавани, пространно стълбище с парапет от ковано желязо, и творби на изкуството във всеки ъгъл.

Луксозното обзавеждане е с мебели от дизайнери като Мишел Дюкароа, Габриела Креспи, Пол Еванс и други Кравиц има голям брой произведения на попарт митове като Анди Уорхол и Жан-Мишел Баскиа.

" Исках да пресъздам топла и изобретателна атмосфера, която се въодушевява от парижките интериори, снимани от Хелмут Нютън, както и от света на Ив Сен Лоран ", споделя Кравиц в изявление за Architectural Digest преди години.

TK421 е първият клип от идния албум Blue Electric Light, който ще излезе през март 2024 г.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР