5,47-инчовият модел е придружен с 36 месеца гаранция A1 Smart

...
5,47-инчовият модел е придружен с 36 месеца гаранция A1 Smart
Коментари Харесай

А1 пусна първия си собствен смартфон

5,47-инчовият модел е съпроводен с 36 месеца гаранция

A1 Smart N9 следва трендовете на пазара, като предлага огромен 5,47-инчов IPS екран 18:9, тясна рамка и тъничък профил

Телекомът А1 пусна на пазара у нас първия брандиран с името на компанията смарт телефон. Моделът ще се продава в комплект със особено изработен за него калъф и се отличава с премиум дизайн, присъщ за по-високия клас устройства.

A1 Smart N9 следва последните трендове на пазара, като предлага огромен 5,47-инчов IPS екран в съответствие 18:9, тясна рамка и тъничък профил.  Вграденият датчик за пръстови отпечатъци прибавя сигурност.

Моделът се предлага на цена от 59,99 лева в брой и 2,99 лева на месец на погашение с проект A1 ONE Unlimited 5XL и гаранция от 36 месеца, вместо общоприетите 24 месеца, както и с предпочитан достъп до нови услуги на А1.

„ Дизайнът на A1 Smart N9 е неповторим за българския пазар и е основан особено за А1 Group ”, съобщи Александър Кръстев, старши управител „ Устройства и аксесоари ” в А1.

A1 Smart N9 е първият смарт телефон със личния бранд на телекома A1

Хардуерно, смарт телефонът не отстъпва на настоящите модели в сегмента. Той разполага с 1,28 GHz четириядрен процесор, 16GB вградена памет и 2GB RAM. A1 Smart N9 се предлага в два цвята – черен със златисти акценти (Black Dark) и бял със сребристи акценти (White Silver) и може да се закупи единствено от клиенти на А1.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР