47-годишен мъж плаши и тормози с изнасилване Нелина Георгиева от

...
47-годишен мъж плаши и тормози с изнасилване Нелина Георгиева от
Коментари Харесай

Психопат тормози Нелина от Дийп зоун - плаши я с изнасилване! Вижте в какъв кошмар живее певицата

47-годишен мъж плаши и тормози с обезчестяване Нелина Георгиева от " Дийп зоун “, научи HotArena.

Всичко почнало през 2013-а, когато Нелина била едвам 16-годишна. Добилата известност около Х Фактор ученичка, почнала да получава многочислени известия в обществените мрежи от Петър Великов, показва се като Емил Марков .

„ Първо стартира с обиди, по-късно с любовни пояснения, а по-късно стартира с непрестанна експанзия към мен. Как сънувал надгробната ми плоча с трите ми имена и това, че съм умряла на 19 години. Заплашвал ме е, че ще ме изнасили! Опитва се да ме злепостави като споделя, че ме познава най-добре от всеки, а аз в никакъв случай не съм го виждала “, написа изпълнителката в формалния си профил във фейсбук.

„ Освен името Емил Марков, той си е правил и подправени профили, правейки се на деца, дами и други мъже из мрежите! ( В мненията ще прикача фотография, на която сносно се вижда, по какъв начин се е издънил при промяната на профил! ) И не на последно място, думите му към мен са - Ще те оставя намира, когато и твоите родители го създадат! “, добавя Нелина.  Певицата твърди, че профилите му във Facebook са повече от 40.

„ През тези 4 години подавах няколко пъти тъжба в полицията, само че до такава степен! Тъй като нещата започнаха да стават все по-плашещи и отвън надзор, съумях да се сдобия с персоналния му номер, който незабавно предоставих на полицията!  След което той беше свикан да се яви в София на разпит!

Няколко часа по-късно, той се е разписал, по какъв начин повече няма да ме тормози, както мен, по този начин и моите родители, близки и другари!

Единственото, което желаех и желая от него е да ме остави намира ЗАВИНАГИ! За жал незабавно, щом се прибра в Стара Загора същата вечер след разпита, той мигновено стартира отново да ми написа, като ме заплаши ( и продължава), че: - не ме чака нищо положително! Ще ми бъде неразрешено да пътувам отвън страната!, Че ме чака затвор от 1 до 6 години!, Имам голяма потребност от помощта на всички ви! “, моли Нелина. Според нея мъжът има жена и дете на 5 години, предава Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР