46-годишната жителка на американския щат Мичиган Кенди Лоусън в течение

...
46-годишната жителка на американския щат Мичиган Кенди Лоусън в течение
Коментари Харесай

Алчна жена държа сестра си инвалид 7 години в килер, за да ѝ прибира социалните помощи

46-годишната жителка на американския щат Мичиган Кенди Лоусън в течение на седем години е държала глухата си приемна сестра Диана Чърчил в помещение с повърхност 1,2 на 2.4 метра. През цялото това време Кенди е давала минимално количество храна на затворничката, само че ѝ взимала всичките обществени помощи.
Приемната сестра неработоспособен останала на грижите на Лосън след кончината на майка си. Жената трябвало да се грижи за нея, само че вместо това на процедура от самото начало я е държала заключена и я е държала на ръба на глада. Пленницата била открита от строителя Робърт Ламар, който правил ремонтни активност в дома на Кенди в град Коруна.
Изтощената и мръсна Диана Чърчил е предадена на обществени служащи. Срещу сестра ѝ е стартирано дело. При това самата Кенди твърди, че помещението, в което тя е заключвала сестра си, е пълноценна стая. Освен това, по думите ѝ, дамата постоянно е давала задоволително храна на затворничката, като през по-голямата част на денонощието тя е могла да се движи свободно из дома.
В понеделник, 25 септември, в Мичиган се състоя първото правосъдно съвещание по делото против Кенди. Съдебните заседатели я признаха за отговорна в грубо отношение по отношение на сестра си и взеха решение тя да бъде лишена от независимост. Според прокурора по делото, главният претекст за зверското държание на дамата са били парите, които тя е получавала от обществените, с цел да гледа сестра си. Присъдата ѝ ще стане известна на 27 октомври. Лоусън ще лежи сред 13 и 15 години.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР