44-годишният Георги Генов от Пазарджик, който уби съпругата си Катя

...
44-годишният Георги Генов от Пазарджик, който уби съпругата си Катя
Коментари Харесай

Георги Генов заклал съпругата си Катя от ревност



44-годишният Георги Генов от Пазарджик, който умъртви брачната половинка си Катя в петък вечер на оживено кръстовище в Пещера е направил цялостни признания пред проверяващите.

Мъжът е разказал в детайли по какъв начин са се скарали и по какъв начин по-късно е наръгал няколко пъти в гърдите с нож брачната половинка си. След това Генов я оставил да лежи на улицата. После избягал от мястото на престъплението със фамилната им кола „ Мазда “.

Извършителят на тежкото действие е изключил мобилния си телефон, с цел да не може да бъде проследен. Престъплението е осъществено от ревнивост, излиза наяве още от показанията му. Мъжът не можел да одобри мисълта, че Катя го напуща.

Сега Георги Генов признал, че съжалява за стореното. Съпрузите имат две деца.

Припомняме, че Георги бе хванат през вчерашния ден в фамилна вила в ихтиманското село Мухово, откакто родителите му споделили на служителите на реда, че имат парцел там. Имотът бил щурмуван от полиция и военни елементи. На място била открита колата. Заподозреният не е оказал никаква опозиция при задържането.

Очаква се от прокуратурата да изискат непрекъсната мярка за неотклонение „ Задържане под стража “, поради опита на Генов да се укрие след закононарушението.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР