42-годишната Никол Шерцингер изумява със стегнато и чудесно изваяно тяло.

...
42-годишната Никол Шерцингер изумява със стегнато и чудесно изваяно тяло.
Коментари Харесай

Упражненията на Никол Шерцингер: ето как да имате стегнато и изваяно тяло като на сексапилната певица

42-годишната Никол Шерцингер изумява със плътно и отлично изваяно тяло. Талантливата хубавица постоянно е споделяла, че е луда на тематика здравословно хранене и физически натоварвания. В своя Инстаграм профил някогашната на Григор Димитров постоянно споделя фрагменти от своята фитнес рутина, която постоянно включва новата ѝ половинка Том Евънс.

Истината е, че всеки може да прави огромна част от упражненията на певицата и в домашни условия. Необходимо ни е малко време, мотивация и комфортни облекла, а останалото е елементарно. За хубаво, плътно и завършено дупе Шерцингер прави разнообразни извършения. Най-трудно се реализира прогрес точно в тази част на тялото, само че с неизменност и непримиримост, всичко е допустимо.

Никол извършва едно известно упражнение, наричащо се сумо клек с подскок и тежест . Ако нямате тежести у дома, то може и без тях или пък използвайте шише с вода или нещо друго подръчно, което да размени тежестите.

Никол е дейна през целия си живот, само че при нея физическата активност е наложително обвързвана и с вярната психическа настройка.

Инструктурът Паоло Мацити, с който тренира Шерцингер, само че и редица други известни персони, споделя, че всеки човек би трябвало да откри упражненията и хранителния режим, които са подобаващи за неговите благоприятни условия. Не е нужно да прекаляваме, значимото е да се движим. Видно е от видеата, които хубавицата споделя, че е огромен почитател на клякания с някакъв тип тежести.

Бъдете деликатни обаче, с цел да не си аргументите спортна контузия. Бъдете сигурни, че сте загрели добре цялото си тяло и сте се разтегнали. От този тип извършения певицата може да направи по 12 повторения. Упражненията, които Шерцингер прави, са също къси, само че с висока активност.

Никол загрява от 5 до 10 минути с тичане, а по-късно продължава с извършения на постеля , а те включват планкове и други със лично тегло. С всяка подготовка би трябвало да си поставяйте някакво малко предизвикателство, с цел да постигате последователно, само че сигурен резултат.
 Никол Шерцингер издава 4 секрети за красива кожа  Никол Шерцингер издава 4 секрети за красива кожа  Никол Шерцингер издава 4 секрети за красива кожа  Никол Шерцингер издава 4 секрети за красива кожа
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР