41-годишна жена от градчето Торемолинос е била изпратена за лечение

...
41-годишна жена от градчето Торемолинос е била изпратена за лечение
Коментари Харесай

Жена се съблече на два пъти върху покрива на патрулка, прибраха я в психиатрия

41-годишна жена от градчето Торемолинос е била изпратена за лечение в психиатрична клиника, след като преди това се е била съблякла два пъти чисто гола и се качила на покрива на полицейска кола в знак на протест срещу мерките на извънредно положение в страната.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5359
Жената е била задържана след подаден сигнал от нейни съседи, но при опит да бъде задържана тя оказала съпротива на служителите на реда. В крайна смета двамата полицаи съумели да я усмирят и да я вкарат в патрулката. Когато пристигнали в участъка, жената внезапно се съблякла и се качила на покрива на автомобила. След като била убедена от служителите да се облече, тя била отведена в съда, където ѝ била наложена парична санкция, съобщава ``La Vanguardia ".

Над 560 са жертвите на коронавируса в Испания за последните 24 часа

Щом излязла от сградата обаче 41-годишната испанка отново се съблякла и се качила на покрива на патрулката. Тогава полицаите отново я арестували. По-късно дошла линейка, която я закарала в близката психиатрична клиника.

Naked Woman Jumps on Top of Police Car after Flouting Spain`s Coronavirus Lockdown https://t.co/ew37IZ1m3I
— Kevin Carter (@wapimaskwa69) April 14, 2020 Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5359  Жандармерията получи подаяние от Софийската Света митрополия Жандармерията получи подаяние от Софийската Света митрополия  Чехия записва минимален брой инфектирани с ковид за денонощие от 17 март Чехия записва минимален брой инфектирани с ковид за денонощие от 17 март  Болен от ковид избяга с такси от болничното заведение в Стара Загора Болен от ковид избяга с такси от болничното заведение в Стара Загора
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР