40-годишният Стоян И. е с мярка за неотклонение „Задържане под

...
40-годишният Стоян И. е с мярка за неотклонение „Задържане под
Коментари Харесай

Мъж изнасили родната си дъщеря във Варна, тя опита да се самоубие

40-годишният Стоян И. е с мярка за неотклонение „ Задържане под стража “, откакто състав на Варненския областен съд почете настояването на прокуратурата. Това оповестиха от пресцентъра на Районен съд – Варна.

Мъжът е притеглен към наказателна отговорност за обезчестяване на родната си щерка, която принудил към това със мощ и заплашване. След действието жертвата на родния си татко е направила опит за самоубийство. Престъплението е осъществено в изискванията на рисков рецидив, защото 40-годишният мъж е осъждан към този момент за обезчестяване.

На 1 ноември тази година в автомобила си Стоян заплашил щерка си, а по-късно я насилил полово. 18-годишното момиче, което е ученичка, живее при майка си, защото родителите са разведени от години. Гостувало е на татко си в деня на закононарушението.

Стоян завел момичето до магазина, по-късно със мощ го завлякъл в мазата на къщата си. За да няма очевидци на половото принуждение, той качил щерка си в автомобила, извел я отвън града и там я изнасилил.

Определението, с което Варненският областен съд е взел най-тежката мярка за процесуална насила на Стоян И. – задържане под стража, предстои на обжалване пред Окръжния съд.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР