37-годишният Илтер А., познат с прозвището си Каплата, влезе в

...
37-годишният Илтер А., познат с прозвището си Каплата, влезе в
Коментари Харесай

Извънредни новини за мутрата Шалтера, пребил мъж пред съпругата му и извадил пистолет

37-годишният Илтер А., прочут с прозвището си Каплата, влезе в ареста по обвиняване, че е стрелял с газов револвер и блъснал различен лидер в Добрич. Нападателят е бил в изпитателен период за закана за ликвидиране.

Пламен Михов твърди, че водач се опитал да направи противоположен завой и му лишил преимуществото. След това почнал да го преследва.

"След което изкара огнестрелно оръжие и създаде изстрели - и във въздуха, и по автомобила. И изобщо не се притесняваше да кара наедно с мен - огледало до огледало. Насреща идват коли. Те бяха принудени безусловно да отидат в мантинелата, с цел да не се сблъскаме всичките коли ", споделя Пламен Михов.

Двамата въпреки всичко спрели, Илтер насочил газов револвер към Михов и откакто заповядал да излезе от колата си, почнал да му нанася побой - с юмруци и с дръжката на револвера. След това си тръгнал умерено.

След сигнал до полицията е арестуван. Според прокуратурата той е бил в изпитателен период поради закана за ликвидиране и заличаване на непозната движима движимост.

Съпругата му Илияна Кръстева описа, че положението му се усъвършенства. Все още обаче има контузии, за които ще е нужно време, с цел да се възвърне изцяло, написа btv.

Тя отишла при него директно след случая. По думите й стресът и за двамата бил огромен.

Пламен Михов е разказал пред брат си, че ударите, които са му били нанесени, са били доста мощни. Той е съумял да избегне част от тях и заради тази причина се е разминал с доста по-тежки контузии.

Според брата на потърпевшия обвиняването за безчинство е несъответстващо и обидно за правораздаването.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР