350 деца ще бягат на Детския турнир на Ивет Лалова

...
350 деца ще бягат на Детския турнир на Ивет Лалова
Коментари Харесай

Ивет Лалова: Мисля за олимпиадата в Токио, ще се радвам да се задържа в 200 метра

350 деца ще бягат на Детския шампионат на Ивет Лалова на Националния стадион " Васил Левски " в София на следващия ден. Ще има изненади и известни персони, с които децата ще могат да се срещнат, предава Българска национална телевизия.

Ивет Лалова означи, че за първи път провежда сходно нещо и че децата я карат да се връща обратно във времето.

Те ме подсещат за какво аз съм почнала с леката атлетика, а една от аргументите беше чисто любознание и в този момент не мога да спра, сподели Лалова.

Според нея с образец може да се откъснат децата от компютрите и да се заведат на стадиона.

Успехите ми в спорта и опцията да се провеждат спортни събития оказват помощ на тази идея. Така децата ще схванат, че спортът е значим, съвременен, здравословен, разяснява Ивет.

Тя открои и че е завършила спортния сезон щастлива и леко тъжна.

Не беше елементарно, изключително когато имаш и травми. Сезон номер 18 идва и мисля в дълготраен проект за Олимпийските игри през 2020 година Едва ли ще отида на 400 метра, изключително в края на кариерата, няма да устоя, само че ще се веселя, в случай че съумея да се задържа в 200 метра, сподели спортистката ни.

Обожавам България и желая през моя опит и любов да върне нещо на страната, да развия детския спорт или този при подрастващите, не знам към този момент по какъв начин, само че желая да оставя нещо след себе си в спорта, сподели Ивет Лалова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР