"Надявам се ако мога да съм полезен с нещо, да

...
"Надявам се ако мога да съм полезен с нещо, да
Коментари Харесай

Боян Йорданов: Винаги е чест да облека националната фланелка


"Надявам се в случай че мога да съм потребен с нещо, да оказа помощ. Винаги е било чест да облека националната фланелка и несъмнено ще виждам да се развличам във всеки един момент", показа диагоналът Боян Йорданов на старта на подготовката на националния тим по волейбол за летния сезон, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Днес "лъвовете" направиха открита подготовка в помощната зала на "Арена Армеец" и Йорданов показа упованията си от идните шампионати. "От три дни се сготвям с националния тим, за мен е наслаждение още веднъж да съм тук. Надявам се в случай че мога да съм потребен с нещо, да оказа помощ. На 35 години съм, сигурно не ми остава още доста волейбол. Винаги е било чест да облека националната фланелка и несъмнено ще виждам да се развличам във всеки един миг. До есента има ужасно доста време, първо е шампионатът за Лигата на нациите. Целите не мога да ги слага аз, сигурно би трябвало да се изрази един доста добър колектив, с цел да сме подготвени за Световното състезание, което в действителност е най-важното, въпреки всичко сме домакини и би трябвало да гоним четворка", разяснява той.

"Поизморен съм, въпреки всичко бе ми беше елементарно в този гръцки тим, в който бях, аз бях водещият нападател през цялата година. Това не е нещо ново за мен, тъй че нямам потребност от отмора. Надявам се да мога да оказа помощ с нещо. Не считам, че на поста диагонал може да се приказва за конкуренция, имаме един от най-хубавите диагонали в международен мащаб - Цветан Соколов. Тук съм, в случай че мога да оказа помощ с нещо. Виждам тук доста млади момчета, които са много способни. Това нещо ме радва, защото би трябвало да има бъдеще за националния отбор", добави опитният диагонал. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР