33-годишната американска певица Тейлър Суифт се раздели с приятеля си

...
33-годишната американска певица Тейлър Суифт се раздели с приятеля си
Коментари Харесай

Тейлър Суифт се раздели с приятеля си след шест години връзка

33-годишната американска певица Тейлър Суифт се раздели с приятеля си след шест години връзка.  

Звездата на международната сцена и 32-годишният английски артист Джо Алуин сложиха завършек на романса си, написа Едноличен търговец. Съобщава се, че раздялата е станала преди няколко седмици.

Според изданието раздялата на звездите е била другарска и " не е била трагична ". Както знаете, " връзката преди малко завърши ". Следователно артистът не беше забелязан на нито едно от последните представления на певицата.

Официалните аргументи за края на романса на звездите към момента не са обявени.

Те започнаха да се срещат в края на 2016 година и вътрешен човек сподели на ET през октомври, че се оправят „ ужасно “ и че тяхната „ връзка е извънредно мощна “.

Новината идва единствено часове откакто Тейлър Суифт издаде дълго чакания си 10-ти студиен албум, Midnights, последван от седем спомагателни песни.
 Тейлър Суифт и Джо Алуин Тейлър Суифт и Джо Алуин Снимка: Getty Images
Освен това при започване на 2022 година беше обявено, че Тейлър и Джо са се сгодили и ще се женят. Звездите пазят персоналния си живот надалеч от публичното внимание. От своя страна 32-годишният Алвин сподели пред английския Vogue през септември 2018 година, че е наясно, че почитателите постоянно желаят да са наясно, когато става въпрос за връзката сред него и Суифт.
   View this post on Instagram   
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР