32-годишният сърцат защитник на Хебър и доскорошен капитан Васил Геров

...
32-годишният сърцат защитник на Хебър и доскорошен капитан Васил Геров
Коментари Харесай

Нов помощник влиза в щаба на Николай Митов

32-годишният самоотвержен бранител на Хебър и досегашен капитан Васил Геров ще бъде играещ помощник-треньор в щаба на Николай Митов. Снощи Геров е бил показан с новите си функционалности пред сътрудниците си и спортно-техническия щаб. До този миг асистенти на Митов бяха първият му асистент Радослав Вардаров, треньорът на вратарите Васил Василев и привлеченият от школата на Хебър преди старта на подготовката кондиционен познавач Антонио Кантарев.

Васил Геров е роден на 14 февруари 1989 година в Пазарджик, от дребен стартира да тренира в школата на ФК Хебър. До дебюта си при мъжете на 11 май 2007 година против Пирин в Гоце Делчев е част от агитката на обичания си клуб. Тогава той е единадесетокласник от юношеската групировка на пазарджишкия отбор. Следват 12 години, през които Васко не стопира с футбола. Освен за Хебър той играе още в Бенковски (Пазарджик) и Балкан (Варвара). Въпреки дългия интервал в любителски тимове, Геров играе и при влизането във Втора лига.

" Честно казано това беше една от фантазиите ми - да се върна в " Б " група като настоящ футболист на Хебър ", сподели по този мотив преди две години с усмивка безкомпромисният защитник ".

Сега след новото предопределение Васил Геров ще бъде към този момент повече треньор, в сравнение с футболист.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР