32-годишният пловдивчанин Здравко Дечкин, обвинен, че в грабеж и намушкване

...
32-годишният пловдивчанин Здравко Дечкин, обвинен, че в грабеж и намушкване
Коментари Харесай

Обвиненият за убийството на богаташката от Пловдив остава в ареста

32-годишният пловдивчанин Здравко Дечкин, упрекнат, че в обир и намушкване на богаташката Виолета Балабанова, остава в ареста. Според съдията Иван Бонев може да се направи обосновано съмнение, че точно Дечкин е причинителят на закононарушението. Имало и заплаха да извърши друго. Заседанието протече при закрити порти по гледище на Дечкин. Той съобщи, че ще приказва за детайлности от интимния си живот и не желае да стават обществено притежание.

В последна сметка се разбра, че такива не са били изнесени в залата. Младият мъж е бил арестуван във вторник. В продължение на 10 година криминалистите не са могли да разкрият кой стои зад нападението над Балабанова. То е осъществено на 30 септември 2009 година във входа на кооперацията, където е живеела. Тежко ранената жена е била закарана в болница, където издъхва на 8-ми октомври.

Разследващите считат, че в покушението пръст има личният й наследник Георги Балабанов, умрял при злополука с мотора си през 2012 година Има данни, че той е поръчал на Дечкин да задигне чантата на майка му, в която имало нотариални актове за парцели. Така Георги възнамерявал да постави ръка на тях.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР