30 души – цялата смяна митнически служители, както и служители

...
30 души – цялата смяна митнически служители, както и служители
Коментари Харесай

30 задържани митничари и граничари на “Калотина”

30 души – цялата промяна митнически чиновници, както и чиновници на Гранична полиция, са арестувани при огромна акция на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата на Граничен контролно-пропусквателен пункт “Калотина ”, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Между арестуваните е и началникът на митнически пункт “Калотина ”, заяви основният прокурор Иван Гешев, който дружно с основния секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов оповестиха детайлности от акцията на място.

Провеждат се следствия по дело под надзора на Специализираната прокуратура. Става дума за проведена незаконна група, занимавала се с корупционни дейности, съобщи Иван Гешев пред публицистите на пункта.

Става въпрос за много огромна организация, извънредно огромна организация, посочи основният прокурор и добави, че има доста арестувани лица, сред, които и началникът на митническия пункт.

От своя страна Ивайло Иванов съобщи, че са съумели да опазят всичко в загадка и реализацията е реалност. Има арестувани над 30 индивида – цялата промяна от митничарите, които са тук на работа, има чиновници на Гранична полиция, заяви още основният секретар на Министерство на вътрешните работи. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР