3-годишни близнаци - момче и момиче, са настанени в Университетската

...
3-годишни близнаци - момче и момиче, са настанени в Университетската
Коментари Харесай

3-годишни близнаци са настанени в Университетската болница Свети Георги“ в Пловдив с наранявания

3-годишни близнаци - момче и момиче, са настанени в Университетската болница „ Свети Георги “ в Пловдив с пострадвания. Майката, която ги е отглеждала сама, е в ареста. По нейните пояснения контузиите на децата са разследване от паднал предмет в дома им. Разследва се дали върху децата е било упражнено принуждение.

Близнаците са признати по неотложност през вчерашния ден. По-сериозно потърпевшо е момченцето, съобщи старши комисар Атанас Илков , шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи - Пловдив:

Оказана му е незабавна помощ. Детето си остава в тежко положение. Другото дете няма астматични увреждания. То също е оставено под лекарско наблюдаване.  

Пред служителите на реда майката е отрекла да е била децата, а съгласно обясненията й увреждането е настъпило разследване на предмет, който пада и се е намирал в помещението, където децата са спели.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, следствието продължава. В момента жилището е запечатано, известени са Държавната организация за протекция на детето и обществените служби
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР