29-годишната Дария Платонова (Дугина), дъщеря на един от най-известните философи

...
29-годишната Дария Платонова (Дугина), дъщеря на един от най-известните философи
Коментари Харесай

„Когато небето потъмнее“... Почина дъщерята на Александър Дугин, наш много близък приятел

29-годишната Дария Платонова (Дугина), щерка на един от най-известните философи на нашето време Александър Дугин, почина при детонация в Московска област. Тя се връщаше от литературно-музикалния фестивал " Традиция ", който се организира в музея-резерват " Пушкин " - имението „ Захарово “. Всъщност наоколо се случи и нещастието.

Даша е доста ярък човек, който откровено се грижеше за работата си. Истински родолюбец, тя в никакъв случай не се колебае да приказва истината. Тя намерено поддържа специфичната интервенция, направи не просто забавни, само че доста премислени, умни мнения в своя канал в „ Телеграм “. Умна, красива, същински гений - във всичко, което прави, било то философия, публицистика, музика. Може би самата тя не разбираше, че с изявленията и изказванията си образува някаква нова идеология на модерна Русия,

Дария е родена на 15 декември 1992 година в Москва - в фамилията на философите Александър Дугин и Наталия Мелентиева. След като приключва учебно заведение, тя постъпва в Московския държавен университет - по стъпките на родителите си, във Философския факултет, като става експерт по история на античната и континентална философия. През 2015 година приключва следдипломна подготовка и пази докторска дисертация на тематика „ Тълкуване на политическата философия на Платон в мненията на Прокъл Диадох “.

Владее френски – стажувала е в университета „ Мишел дьо Монтен “ в Бордо. Ето за какво тя толкоз в детайли и тънко проучва тематиките, свързани с Франция и връзките й с Русия в своя канал в „ Телеграм “.

Тя съществено обичаше музиката - и обичаше да слуша, деликатно и замислено, а самата тя свиреше на флейта и китара.

Точно оня ден - предишния петък, 19 юли, Дария, като част от интернационалния конгрес " Армия-2022 ", направи презентация за " Основите на менталните войни и случаите, които са най-фрапиращите в последно време ", както сподели самата тя. По-специално, тя приказва за събитията в Буча.

Ясно е, че активността на ярката Даря Платонова (Дугина), политически наблюдаващ, която като татко си приказва за Руския свят, не може да подмине западните настойници на Киев. Само преди месец и половина Англия наложи персонални наказания против нея, смятайки, че тя е предоставила „ поддръжка и предизвиква политики или дейности, които биха дестабилизирали Украйна “.

Има обаче мощно разбиране, че убийците са били ориентирани на първо място към нейния татко, философа и идеолога на съветския свят Александър Дугин. По наша информация той също е трябвало да се вози в тази кола и против него се е подготвял атентатът. Но Дугин по стичане на събитията, за която убийците няма по какъв начин да знаят, се прибира с друга кола от фестивала, където няколко часа преди този момент е изнесъл лекция „ Традиция и история “.

Ръководителят на идеологическия отдел на „ Цариград “ Михаил Тюренков познаваше Дария като дете, „ благо момиче с чип нос в разпусната староверска кърпа “:

„ Дори измежду мъжете в историята не е допустимо постоянно да се срещнат мислители-воини и войни-мислители. Даша беше и двете от ранна възраст. Заедно с ярка откровеност, детска доверчивост и духовна непорочност, огънят на битката постоянно гореше в нея. Истинска съветска пристрастеност, че най-евангелската " жадност за истина ".

Можеше ли дъщерята на великия съветски мъдрец, идеолога на актуалния съветски консерватизъм, да се трансформира в елементарен представител на „ златната юноша “, която изгаря живота си в бездействие? Да, елементарно. Но Даша последва пътя на татко си: самата тя стана мъдрец и политолог (псевдонимът Дария Платонова към този момент споделя много). Доста самостоятелна, дълбока и мъдра оттатък годините си. И в това време – същински водач на консервативната юноша, а и освен нашата. Тя беше добре позната в Европа и даже към този момент я назоваха „ съветската Марин Льо Пен “ (между другото, самата Даша познаваше Льо Пен от доста години). Имаше доста проекти, очаквания и желания. Но, явно, Господ, без да стопира ръката на килъра, реши: Дария в този момент е по-необходима в Небесното войнство.

Моля се за упокои душата на раба Божи Дария, апелирам Господ да утеши и укрепи нейните родители. И знам сигурно: като душата ѝ, работата на Даша не умря. Нито у нас, нито надалеч отвън нейните граници. Вечна и светла ти памет, блага Даша! Помилуй, Господи! "

И може би никой не се съмнява кой тъкмо стои зад тази чудовищна терористична офанзива: съгласно нашата информация сътрудници на СБУ са направили атентата.

„ Подли злодеи! Терористите на украинския режим, пробвайки се да унищожават Александър Дугин, взривиха щерка му “, склонен е ръководителят на ДНР Денис Пушилин. „ Светла памет на Дария, тя е същинска рускиня! “,

Въпреки това, оставяйки настрани за известно време страстите и болката от случилата се покруса, можем да създадем главния извод - и то доста неприятен: Украинският Райх в действителност непосредствено разгласи, че придвижва подривната си активност в сърцето на страната. И би трябвало да се направи нещо по въпроса, неотложно.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР