24-годишният италианец Давиде Йовинела е напът да смени футбола с

...
24-годишният италианец Давиде Йовинела е напът да смени футбола с
Коментари Харесай

Италиански футболист стана порноактьор

24-годишният италианец Давиде Йовинела е напът да смени футбола с порното. Защитникът е подхванал този ход, обезверен от безпаричието в долните дивизии на италианския футбол. Преди да се насочи към порното, той се е пробвал и като жиголо.

“Търсеха ме дами с пари, само че и с повече проблеми от моите. Понякога ме викаха просто, с цел да си поговорим на кафе”, споделя Йовинела пред швейцарското издание “Льо Темп”. В кариерата си на футболист той е играл в отбори от Серия Д и е имал опция да се качи в по-горното равнище, само че лаком сътрудник го проваля.

Така той се включва в кастинг за порноактьори и е определен всред 3000 претенденти. Канят го в Будапеща, където се снимат най-вече филми за възрастни и изкарва образование в Siffredi Hard Academy, ръководена от именития Роко Сифреди, който вижда голям капацитет в него. Самият Давиде е впечатлен също от него.

“Това е все едно Марадона да те учи на футбол”, споделя футболистът, който получава от Сифреди и артистичен псевдоним. Във филмите той ще се споделя Давиде Монтана. Тъй като заплащането в порното зависи от уговорките и е дневно, за него най-хубавият вид е да си откри и клуб в Будапеща, само че не желае да си има още веднъж алъш-вериш с сътрудници.

“Порното е като същинска работа. Шест дни фотоси, разнообразни необикновени пози, не е като да си в леглото с гаджето”, споделя Давиде.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР