21-годишният Димитър Тонкев и още четирима негови съучастници бяха арестувани

...
21-годишният Димитър Тонкев и още четирима негови съучастници бяха арестувани
Коментари Харесай

Синът на убития във Виноградец ресторантьор остава в ареста

21-годишният Димитър Тонкев и още четирима негови съучастници бяха задържани в петък през нощта при профилирана полицейска интервенция в град Септември и Виноградец.

Срещу Тонкев е повдигнато обвиняване за разпространяване на амфетамини и марихуана.

Близки на арестувания юноша настояват, че това е репресивна мярка, поради отхвърли на фамилията на убития Наско Тонкев да не замесва името на някогашния ръководител на общинския съвет Лазар Влайков в убийството на 47-годишния ресторантьор.

Делото беше отсрочено с 15 минути, с цел да може юристът на Тонкев да се запознае с доказателствените материали. Защитникът на Димитър Тонкев съобщи пред публицисти, че в клиента му не са открити наркотични субстанции.

В правосъдна зала стана ясно, че общо шестима са очевидците против Тонкев и са го показали като дилър, от който постоянно са купували амфетамини и марихуана.

Според следствието Тонкев от най-малко три години се занимава с разпространение на дрога. Макар и без приходи, водел много разточителен метод на живот.

По време на делото стана ясно, че сигнали за активността на Тонкев са получени още на 1 август преди убийството във Виноградец.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР