20-годишната варненка Дарина Йотова, позната повече като Дара, смело върви

...
20-годишната варненка Дарина Йотова, позната повече като Дара, смело върви
Коментари Харесай

По пътя на Жана Бергендорф: 20-годишната Дара влюбена в… белото! Папи Ханс я зарязал заради проблемите й със забранените субстанции

20-годишната варненка Дарина Йотова, позната повече като Дара, самоуверено върви по пътя на Жана Бергендорф, разбра HotArena.

Поп звездата, прочула се след присъединяване си в „ X Фактор ” през 2015-а, е влюбена в кокаина. Красавицата си има алъш-вериш с „ белото ” от няколко години, като ту стопира, ту още веднъж се поддава на наркоизкушението, писа „ Уикенд ”. 

Дара протегнала ръка към неразрешената субстанция още след края на риалити формата, когато попаднала в неприятна компания. Още преди три години младата певица бе задържана, тъй като служителите на реда откриха по облеклата й кокаин. Тогава варненката съумя да се отърве елементарно, като се оправда, че някой й е подхвърлил „ колумбийската екстра ”. 

След издънката униформените следяха зорко откритието на „ Х Фактор ”, по тази причина Дара краткотрайно бе спряла с белия прахуляк. Въздържанието обаче не траяло дълго и Дарина бързо се завърнала към обичания стимулант. 

За страдание се трансформира в копие на Жана Бергендорф - стопира и отново стартира флирта с дрогата. Не е тръгнала по прекрасен път, само че никой не може да направи нищо. Компанията й в София е все от подвластни. Родителите й на процедура нямат никакво влияние върху нея ”, издаде някогашна приятелка на изпълнителката на „ Дарби ”.

Според нея, точно поради манията й по дрогата тя е била зарязана от Папи Ханс, с който имаше къса връзка. 

Дарина Йотова настойчиво заобикаля въпроси дали използва опиати. От обкръжението на певицата обаче са безапелационни, че нормално преди присъединяване се черпи с кока, с цел да има сили на сцената. Именно на опиатите се дължи и ударното й вталяване при започване на лятото . По време на турнето на известна марка безалкохолни питиета Дара се подкрепяла с опиата, с цел да издържи на напрежението. Както е известно, „ белото ” освен потиска апетита, само че и не разрешава струпване на мазнини. Именно по този начин изкусителката отслабнала с 10 кг. 

Нейната колежка Жана Бергендорф от години се бори със зависимостта си, за жалост без огромен триумф. Червенокоската краткотрайно отхвърля друсането, само че след това се връща към порока, клюкарят я из нощна София.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР