17-годишно момиче, болно от рак, със силни думи, след като

...
17-годишно момиче, болно от рак, със силни думи, след като
Коментари Харесай

17-годишно момиче, болно от рак, със силни думи, след като загубило косата си

17-годишно момиче, болно от рак, със мощни думи, откакто изгубила косата си:

„ Ракът не ми пречи. Пак съм си принцеса! “ Това е посланието на седемнайсетгодишната Андреа Сиера Салазар. И нейните фотоси единствено го удостоверяват.

Андреа живее в Тексас. Поставили й диагноза лимфом на Ходжкин от втора степен. След химиотерапията тя изгубила косата си. Лечението трансформирало постоянно увереното в себе си момиче в свенлив младеж.

Но когато майка й споделила историята на Андреа с няколко фешън организации, един фотограф оказал помощ на момичето още веднъж да открие своята същинска хубост. Джерардо Хармендиа я снимал на фотоси, които събрали хиляди лайкове в туитър.

– По този път се научих да се обичам и да се одобрявам без значение от това по какъв начин наподобявам – написа Андреа във фейсбук – косата не може да е мярка за моята персона. Всички девойки са принцеси и през днешния ден аз съм прелестна както вътрешно, по този начин и външно “.

 модел-болен-от-рак

„ Не знаех, че имам рак, просто един път се разсъниха с тежет и болежка в шията, като че ли бях спала погрешно. Потърках шията си и усетих огромен камък “.

Диагнозата на лекарите била: нодуларна склероза, лимфом на Ходжкин.

„ Преди химиотерапията бях доста убеден човек, само че когато косата ми взе да пада, се гледах в огледалото и не се усещах уверена “.

„ После разбрах, че няма причина да се срамя по какъв начин наподобявам. Въобще би трябвало да се гордея “.

 момиче-с-рак-без-коса

„ Работата не е толкоз в моята осанка, колкото във вътрешната хубост. Точно това и ни въодушеви за фотосесия без перука “.

„ Ракът не ми пречи! Пак съм си принцеса! “ – написала Андреа.

И това в действителност е по този начин.

 момиче-с-перука

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР