НЮ ЙОРК (AP) — Би ли опънала Лиза Симпсън палатка

...
НЮ ЙОРК (AP) — Би ли опънала Лиза Симпсън палатка
Коментари Харесай

Какво би направила Лиза Симпсън? Протестиращите студенти от Нюйоркския университет са помолени да размишляват върху етичните въпроси

НЮ ЙОРК (AP) — Би ли опънала Лиза Симпсън палатка в Нюйоркския университет, с цел да стачкува против войната в Газа? Как би реагирал шефът Скинър, в случай че го направи?

Трудно е да се каже, само че някои студенти от Нюйоркския университет, изправени пред дисциплинираност за дейностите си по време на пропалестинските митинги тази пролет, получиха работна тетрадка от 49 страници, която включва „ Симпсън “ -базиран модул за етично взимане на решения. Някои бяха помолени да напишат оправдателен „ документ за размисъл “ и да го изпратят „ с 12 пункта Times New Roman или сходен шрифт “.

Подобно на колежите в Съединени американски щати, Нюйоркският университет беше сцена на митинги против отговора на Израел до офанзивата на Хамас на 7 октомври през последните седмици от пролетния учебен срок.

Повече от 100 студенти от Нюйоркския университет бяха задържани, когато полицията разчисти лагер в кампуса на университета в Манхатън на 22 април, а още към дузина бяха задържан в по-малък лагер на 3 май.

Учебната годин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР