16 души са пострадали по време на паническото си бягство

...
16 души са пострадали по време на паническото си бягство
Коментари Харесай

16 човека са били ранени заради паниката на „Оксфорд съркъс“


16 души са потърпевши по време на паническото си бягство от лондонската метростанция „ Оксфорд съркъс “ на ул. „ Оксфорд стрийт “, където по-рано имаше съмнения, че е осъществена терористична офанзива.

По време на подправената паника регионът е бил цялостен с купувачи, търсещи преференциални покупко-продажби по случай "Черния петък". В блъсканицата поради суматохата няколко души са били ранени, като за деветима от тях се оповестява, че са били откарани в болница с леки пострадвания.

Както напомня БГНЕС в петък следобяд лондонската полиция заяви, че проверява получени известия за чути изстрели на ул. „ Оксфорд стрийт “ и в метростанция „ Оксфорд съркъс “ и посочи, че третира случая като "терористично нападение".

Веднага след първите известия за случилото се метростанцията беше затворена, а пасажерите евакуирани. Час по-късно, откакто силите за сигурност потвърдиха, че става дума за подправена паника и няма открити "доказателства за изстрели и жертви", станцията беше още веднъж отворена, а придвижването - възобновено.

По последни данни Британската транспортна полиция има вяра, че опасността за сигурността е почнала поради "разпра сред двама мъже" на платформата на метростанцията. Те разгласиха и записи от камерите за видеонаблюдение, на които се вижда по какъв начин двамата мъже спорят и приканиха обществеността за всякаква информация за случая или за това, което ги е предиздвикало да хукнат под паника. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР