15 септември наближава, което значи, че първокласниците вече разучават стихчетата

...
15 септември наближава, което значи, че първокласниците вече разучават стихчетата
Коментари Харесай

Майка снимала 5-годишната си дъщеря преди и след първия учебен ден. Вижте разликата!

15 септември наближава, което значи, че първокласниците към този момент разучават стихчетата и подготят раниците си в очакване на първия образователен ден. В Шотландия учебните заведения обаче стартират по-рано, по тази причина в тази страна децата към този момент съумяха да се насладят на уроците и шумните тържества.

Някои от тях към този момент се популяризираха в обществените мрежи като да вземем за пример дребната Люси. Тя се снима преди и след уроците и стана интернет звезда.

Жена снимала щерка си Люси преди уроците

 снимка-преди-първия-учебен-ден

За 5-годишното момиче това било първи образователен ден. Както се споделя, за пръв път в първи клас! Мама й изгладила униформата, сресала й косата и й поставила красива панделка. Люси била доста щастлива и преди да излезе се снимала с по-големия си брат. После хванала раницата си на разположение и щастлива се отправила на занятия, без да знае какво й следва.

Втората фотография била направена след уроците 

 момиче-след-първия-учебен-ден

Вкъщи Люси се прибрала в подобен тип, като че ли безусловно е била прежиявала зомби апокалипсис. Косата й била разчорлена, панделката била килната на една страна, а чорапите до коленете били смъкнати.

Раницата била в ръцете й и цялата била намачкана. Майката снимала щерка си и се пробвала да разбере какво се е случило. Люси махнала с ръка и споделила, че нищо особено не е станало. Тя била толкоз изтощена, че даже си легнала по-рано от нормалното в леглото.

Не им е елементарно на първолаците!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР