15 камиона се включват в кампанията Капачки за бъдеще“ Над 80

...
15 камиона се включват в кампанията
Капачки за бъдеще“ Над 80
Коментари Харесай

ТРАНСПОРТНИЯТ БРАНШ ОТНОВО ОБЕДИНЕН, ТОЗИ ПЪТ С КАУЗА

15 камиона се включват в кампанията „ Капачки за бъдеще “

Над 80 тона капачки се чака да бъдат събрани и превозени тази неделя от София до Казанлък. Поводът е кампанията „ Капачки за бъдеще “, посредством която се събират средства за кувьози за лечебни заведения в страната. За задачата са нужни 15 тира, които ще бъдат предоставени безплатно от транспортния отрасъл, който още веднъж се обединява, само че този път с благородна цел. „ Транспортът на капачките се равнява на един кувьоз, тъй че сме изключително благодарни за поддръжката “, споделят от кампанията „ Капачки за бъдеще “.

Компаниите, които застават зад кампанията и дават свои камиони са Trans Group Georgievi, AIT Logistics, Discordia, Eurospeed, Quick Cargo Bulgaria, Vigo Trans, Transpress, Pro Speed Logistic, RST Trans и Svogelan.

Всеки който желае да поддържа кампанията може да се включи тази неделя, 29-и септември сред 09:00 и 17:00 ч. на паркинга на площад „ Батенберг “, пред бившия Мавзолей. Желаещите могат да донесат капачки, да вземат участие като доброволци или да създадат подаяние. Пълната информация за акцията може да видите тук:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР