110-та вечер на протестите в столицата отново са с искане

...
110-та вечер на протестите в столицата отново са с искане
Коментари Харесай

110-та вечер на протести в столицата - подкрепа от възрастни хора

110-та вечер на митингите в столицата още веднъж са с искане на оставките на държавното управление и на основния прокурор.

Движението по бул. " Цар Освободител " и Българска народна банка към този момент е затворено.

Ситуацията е умерено. Тази вечер митингът е подсилен от възрастни хора.

Те издигнаха транспарант с надпис - " Стига пенсионерска бедност " и показаха отвращение от отпуснатите им 50 лева бонус, които не им оказват помощ да се оправят с възприятието на неизбежност.

Според излезлите на улицата възрастни хора нарастването на пенсиите с по 50 лв. нищо не взема решение. По тяхно мнение е трябвало министър председателят Бойко Борисов да направи пенсионна промяна.

Днес стана ясно, че Отровното трио прави мрежа за почтени избори като събира съидейници. Като претекст за поканата от Отровното трио показаха " всеобщите злоупотреби при изборния развой в интерес на ръководещата партия и бездействието на правораздавателните органи при корист с това Конституционно право ".

На днешната среща с гражданското придвижване на Мая Манолова " Изправи се бг " и партията на Слави Трифонов " ИТН " се стигна до няколко оферти, които ще допринесат за транспарантен избирателен развой у нас. Едно от тях е основаване на обща мрежа от доброволци, които да наблюдават целия избирателен развой във всички секции.

" Това е крачката сред всички желаят и всички вършат. Ние се опитахме да създадем тази първа дребна крачка. Не я претрупвам с някакви упования. Но сред всички желаят и всички вършат би трябвало да има дейности. Ние започнахме такива дейности и се надявам доста хора, тъй като това е на непринуден принцип, да се включат и да оказват помощ в това. Никой няма свободни 12-15 хиляди души под мишница, с цел да може да ги пръсне из секциите. Нито един от нас няма средствата, с цел да заплати на такива наблюдаващи ", съобщи Арман Бабикян.

Председателят на " Да, България! " Христо Иванов не участва на срещата, макар че беше поканен. Той съобщи пред Българска национална телевизия, че в напъните да се подсигуряват почтено осъществяване на изборите на по-късен стадий ще се включи към тези работни срещи.

" Идеята е доколкото разбирам на Триото да се търси припокриване на напъните във връзка с честните избори. Говорим за това, всички други тематики за взаимни общи дейности политически са въпрос на различен диалог, който все още ние не водим. Готови сме да получим поддръжка, подготвени сме да дадем поддръжка и за други хрумвания, които могат да излязат от други политически обединения и заинтригувани страни за това по какъв начин да подсигуряваме честността на изборите ", съобщи Христо Иванов, ръководител на " ДА, България! ".

Крайната спирка на митинга е Орлов мост.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР