Светият престол потвърди, че папа Франциск и неговият предшественик, почетният

...
Светият престол потвърди, че папа Франциск и неговият предшественик, почетният
Коментари Харесай

Ватикана потвърди, че почетният папа Бенедикт XVI е бил ваксиниран срещу COVID-19

Светият престол потвърди, че папа Франциск и неговият предшественик, почетният папа Бенедикт Шестнайсети са били ваксинирани срещу коронавируса, предадоха световните агенции.

Вчера медии съобщиха за ваксинацията само на папа Франциск и написаха, че му е била поставена ваксината на Пфайзер/Бионтех, информира БТА.

В потвърждението днес на информацията се посочва, че 84-годишният Франциск и 93-годишният му предшественик са получили първата доза от ваксината в рамките на кампанията за ваксиниране на цялото население на Ватикана, започнала вчера.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18287  Гърция стартира да разхлабва Коронавирус ограниченията Гърция стартира да разхлабва Коронавирус ограниченията  Служител на израелското Министерство на здравеопазването се е опитал да отмъсти на някогашната си с карантина Служител на израелското Министерство на здравеопазването се е опитал да отмъсти на някогашната си с карантина  В Турция стартира имунизирането на здравните служащи В Турция стартира имунизирането на здравните служащи
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР