Неостаряващата Лили Иванова изправи публиката на крака снощи по време

...
Неостаряващата Лили Иванова изправи публиката на крака снощи по време
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Лили Иванова разкри огромна тайна на концерта й - ето кой е единственият й приятел в парламента!

Неостаряващата Лили Иванова изправи публиката на крака снощи по време на първия от трите й концерта в Зала 1 на НДК. Репортер на Агенция БЛИЦ бе на място, за да отрази паметното събитие.

Примата на българската естрада пя около два часа пред изпълнената зала. Тя за първи път показа на феновете си три свои нови песни, които, по нейни, думи, още дори не е записала. Лили изглеждаше блестящо на сцената и буквално показа, че не е забравила как се прави шоу.

В началото на събитието тя благодари на всички спонсори, композитори на песните й и текстописци на музиката й. Иванова разкри и една голяма тайна, тя изказа специални благодарности на " единствения й приятел " в парламента Димитър Главчев. Бившият шеф на Народното събрание бе в залата в компанията на наследничката му Цвета Караянчева.

Лили изнесе концерта си, качена на черни лачени обувки с 21 см висок ток, които накрая хвърли на сцената и остана боса, за да приема нестихващите аплодисменти на публиката.

С великата певица на сцената бяха нейните музиканти Ангел Дюлгеров, Огнян Енев, Веселин Веселинов-Еко, Орлин Цветанов, Росен Ватев и вокално трио " ЛаТиДа ".

Явор БЕЛЧЕВ, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ СНИМКИ И ВИДЕА ОТ КОНЦЕРТА!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР