Конференцията за разработчици Google I/O е на път да започне

...
Конференцията за разработчици Google I/O е на път да започне
Коментари Харесай

Google показа нова AI-функция, която работи с помощта на камерата

Конференцията за разработчици Гугъл I/O е на път да стартира през днешния ден (планирано е да стартира в 19:00 часа), а софтуерният колос реши да подразни малко аудиторията и показа нова завладяваща функционалност с изкуствен интелект, която, с цел да работи, изисква камера.

Компанията разгласява малко видео на страницата си в Twitter, което наподобява показва нова AI функционалност, която работи посредством камерата и може да разпознава обекти в фрагмента в действително време.

Видеото демонстрира Pixel устройство с включена камера и ориентирана към стадий, където тече подготовка за главната тирада на конференцията. Човекът, който държи камерата, пита: „ Хей, какво мислиш, че става тук?„.

На това ИИ дава отговор, че „ наподобява, че хората се приготвят за огромно събитие, може би конференция или презентация “. Той също по този начин съумя да разпознае буквите „ IO “ като свързани с конференцията за разработчици на Гугъл и споменаващи „ нов прогрес в изкуствения разсъдък “. Можете също по този начин да видите на екрана текстовата транскрипция на разговора.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР