Индия е страната с най-голям ръст на новите случаи на

...
Индия е страната с най-голям ръст на новите случаи на
Коментари Харесай

Коя е държавата с най-голям ръст на новите случаи на коронавирус?

Индия е страната с най-голям ръст на новите случаи на коронавирус в света, предаде Асошиейтед прес, цитирани от БТА.
Министерството на здравеопазването съобщи днес за 76 472 регистрирани заразени през последното денонощие. С това общият брой на случаите в страната с население от около 1,4 милиарда души надхвърли 3,4 милиона. Индия е на трето място в света по този показател след САЩ и Бразилия.

Една от причините за резкия ръст на новите случаи в последно време е засиленото тестване. Сега индийските власти правят по над 900 000 теста на денонощие срещу само 200 000 преди два месеца, отбелязва АП.

1021 човека с коронавирус са починали в Индия за изминалите 24 часа. Смъртните случаи в страната вече са 62 550. Индия е на четвърто място в мрачната статистика след САЩ, Бразилия и Мексико.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11854  Броят на умрелите с ковид в Русия надвиши 17 хиляди Броят на умрелите с ковид в Русия надвиши 17 хиляди  Пореден връх на новите случаи на ковид в Украйна Пореден връх на новите случаи на ковид в Украйна  Последни данни за ковид в Хасково Последни данни за ковид в Хасково
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР