Майка ми винаги е имала мнение за всяко нещо, което

...
Майка ми винаги е имала мнение за всяко нещо, което
Коментари Харесай

Ергенът Алек: Сам взех решението, не съм слушал майка ми

Майка ми постоянно е имала мнение за всяко нещо, което се случва към мен, и е редно. В този миг там и както по принцип аз имам вяра, че по този начин в действителност родителите действат най-правилно - да задават верните въпроси, с цел да може човек да се опита да си отговори на неща, които не си е задавал самичък досега. Нейното мнение не ми е натежало. Смея да настоявам, че прочувственото ми положение там и методът, по който съм разсъждавал до финала в това число, е бил еднакъв. Това съобщи Александър Младенов - Алек в ефира на БТВ след неочаквания край на сезон 3 на сантименталното риалити „ Ергенът “.

„ Всяко нещо, което съм взимал като решение досега в живота ми, ми е идвало от сърцето и то ме е навигирало. И в миг, в който имах опция да послушам себе си и да взема избора за мен, както избора да вляза вътре беше за мен, аз го направих “, добави Алек. 

В края на предаването Алек не избра нито една от двете дами - Магдалена и Надежда, и се раздели с тях посредством видео обръщение. 

„ В ретроспекция това може да е един урок, който да взема, само че и аз съм човек. Какво значи вярно или погрешно в този миг – телевизионно, действително, по отношение на кого? Аз отидох самичък за себе си и излязох самичък с чиста съвест. В края на деня задрямвам умерено, тъй като не съм дал подправени очаквания нито на себе си, нито на който и да било различен. Оттук нататък ще върша единствено и само това, което аз реша, без да се преценявам с мнението на никого и да съм себе си 24/7 “, уточни Алек. 

По думите му няма избран миг, в който да създадеш семейство. Това идва, когато намериш твоя човек. Алек сподели също, че няма сборен облик за съвършената жена.

„ Не съм имал уравнение. Моето „ уравнение “ постоянно е било да видя индивида в очите и да се опитам да го усетя – какво желае, какъв е, за какво приказва по избран метод, какво му е държание, по какъв начин дава отговор на дадени въпроси и по какъв начин се държи в избрани обстановки. Когато подобен ми е правилото на деяние и съм подложен в среда, в която някои от нещата могат да не са непосредствено показани и изказани, радарът стартира да бяга. Нямам скица за харесване, всичко е до човек и постоянно ще бъде “, сподели Александър Младенов. 

Алек показа, че е влезнал в предаването заради две аргументи.

„ Първата е, с цел да видя какво животът може да ми даде тъкмо там, където минимум можеш да го очакваш. Исках да ревизира дали ще ми бъде предоставена такава опция. За мен това беше едно необикновено хубаво премеждие. Веднага по-късно желаех да се видя в най-нестандартната и некомфортна за мен среда, с цел да науча повече за себе си и повече за хората към мен “, сподели предприемачът и бизнесмен.

Търсех си любовта, търсех си половинката, сподели ергенът Алек. 

„ Всеки е влезнал там с концепция за себе си, да откри нещо за него си, което той търси. Аз поемам отговорност за моето прочувствено положение и моите усеща, Смятам, че всеки един човек, който е там е бил пределно наясно защо става въпрос. Най-ценното нещо през живота ми, което постоянно ме е водило напред и ми е липсвало е да си намеря моя си човек. Това ми е било приоритет номер 1 с концепцията ми за влизане в това предаване. Преди „ Ергенът “ не съм търсил този човек. Да си намериш колегата не е развой на интензивно търсене, то е по-скоро обръщение, което изпращаш към себе си и към всичко към себе си и просто си отваряш очите да видиш с кое ще кликнеш “, добави той.

Алек сподели, че в предаването е научил неща за себе си, които преди този момент не е знаел.

„ Това, че съумявам да се усмихва във всяка обстановка и може би добре да затулям действителното ми прочувствено положение. Полезно е. Минавайки през самоизяждането ти се научаваш по какъв начин да го самоконтролираш “, разяснява той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР