Висш американски генерал заяви, че доказателствата, че коронавирусът е произлязъл

...
Висш американски генерал заяви, че доказателствата, че коронавирусът е произлязъл
Коментари Харесай

Няма убедителни доказателства за изкуствен произход на Covid-19, заяви висш американски генерал

Висш американски генерал заяви, че доказателствата, че коронавирусът е произлязъл от китайска изследователска лаборатория, „ не са убедителни “. Коментарът е във връзка със съобщения, че американски официални лица са предупредили за опасност в изследователски център в Ухан пред 2 години, пише „ Политико “.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5474 „ Не можем да бъдем сигурни в това “, заяви председателят на Обединение комитет на началник-щабовете ген. Марк Мили.
Бивш шеф на МИ-6: Китай отначало е прикривал коронавирусната епидемия

По-рано „ Вашингтон пост “ съобщи, че представители на американските власти са били обезпокоени от неадекватните мерки за сигурност в лаборатория в Ухан (откъдето тръгна Covid-19), която изследвала коронавируси от прилепи. Според вестника официалните лица, които я посетили, изпратили грами до Вашингтон през януари 2018 г., с предупреждения за слабостите в обекта и за риск от нова, сходна на ТОРС (SARS), пандемия.

Оценката на Мили е в контраст с тази на военния лекар ген. Пол Фридрихс, който даде гласност на идеята, че вирусът е тръгнал от лаборатория като част от експерименти, включващи биооръжия.

Междувременно днес бившият шеф на МИ-6 Том Соуърс заяви, че Китай е прикрил ключова за новия коронавирус от останалата част на света и трябва да отговори за тази лъжа, предаде БНР.
Според Соуърс, който ръководи британската служба за външно разузнаване от 2009 до 2014 г., Китай трябва да бъде държан отговорен, а не Световната здравна организация.
Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5474  Започва всеобщо тестване на българите

Започва всеобщо тестване на българите  Над 80 души без защитни маски в Кърджалийско получиха акт от Министерство на вътрешните работи Над 80 души без защитни маски в Кърджалийско получиха акт от Министерство на вътрешните работи  Започва всеобщо тестване на българите Започва всеобщо тестване на българите
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР