10-тото юбилейно издание на конференцията eCommerce Academy Conference, ще се

...
10-тото юбилейно издание на конференцията eCommerce Academy Conference, ще се
Коментари Харесай

Кои са най-добрите практики в електронната търговия, които могат да ни помогнат да изведем бизнеса си пред конкуренцията през 2024 година

10-тото юбилейно издание на конференцията eCommerce Academy Conference, ще се организира на 5 октомври в град София. Мотото на събитието е “ Best Practices ”, а на сцената се чакат лектори от Tik Tok, The Marketer, сксперти в областта на изкуствения разсъдък и други, имащи директно отнощение към международната електронна търговия.

Освен лекционната част, събитието ще предложи и още няколко забавни детайла. На първо място това е обичайна Експо зона, в която разнообразни снабдители на услуги за електронната търговия ще имат опция да показват своите принадлежности и привлекат нови сътрудници. Ако един електронен търговец търси развиване на своя бизнес, то обезателно би трябвало да посетие тази зона, защото в нея ще има повече от 30 компании.

Освен тях, тази година уредниците са поканили и доста онлайн търговци, които ще могат да изградят физически Pop-up магазини, където да показват стоките си. В рамките на конференцията гостите и гости на събитието ще могат да тестват електрическите коли на една от водещите международни марка, а в края на деня всички ще участват на церемонията по награждаване в състезанието, проведен от eCommerce Academy, който търси “Звездите в онлайн търговията ” в България.

Както и в предходните си издания форматът eCommerce Academy Conference има за цел да сплоти общността на онлайн търговците, да покаже най-хубавите образци в областта на онлайн бизнеса, да показа новаторски способи за разгръщане на активността и постигане до нови пазари. Всичко това ще бъде показано от български и задгранични специалисти с дълготраен опит е онлайн продажбите и цифровия маркетинг.

В дискусионните панели присъединяване ще вземат част от представителите на журито в състезанието eCommerce Academy Awards, които ще споделят действителни образци за положителни практики, както за и такива, които да се заобикалят, с цел да оказват помощ на всички присъстващи да бъдат по-добри в работата си и за възстановяване на бизнес средата в България.

В презентациите, които гостите ще могат да проследят, са залегнали тематики като “How to boost your eCommerce business with Tik Tok (English) ”, “Дръжте клиентите си по-близо и увеличете продажбите си посредством стратегии за преданост ”, “Automating eCommerce product documentation using AI (Englush) ”, “Как един фамилен бизнес пораства, с помощта на екосистемата от сътрудници в електронната търговия ” и други.
В дускусионните панели ще се включат специалисти от журито на състезанието eCommerce Academy Awards като: Вера Иванова – маркетинг шеф в българска софтуерна компания, Мартин Желязков – SEO експерт в цифрова организация, Кристина Павлова – юрист в региона на отбраната на персоналните данни и правните аспекти в електронната търговия, Мартин Пенчев – правист и ръководещ съучастник в адвокатска адвокатска фирма и Павел Кьосев – професионален специалист в зоната на продажбите и обслужването на клиенти в огромна кредитна компания и други.

Организатор на конференцията е eCommerce Academy – Академия за електронна търговия, потвърдила се през годините като благонадежден източник на потребна информация за онлайн продажби, основател на редица събития за електронна търговия, издател на 2 книги и основател на едни от най-богатите YouTube и Podcast канали за електронни търговци у нас. Академията провежда и един от най-популярните конферентни формати, освен у нас, само че и на интернационално ниво – Balkan eCommerce Summit.

Още в този момент си маркирайте датата 5 октомври в календара, посетете събитието, вземете експертно ноу-хау, което да приложите във вашия онлайн бизнес, участвайте интензивно в нетуъркинг почивките, разгледайте всички партньорски и Pop-up щандове в експо зоната и за край вижте кои са “Звездите на онлайн търговията ” в България.

Едно събитие – безпределно поле от благоприятни условия

Повече информация за конференцията може да откриете тук: https://conference.ecommercebg.com/

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР