Galaxy M35 се появи в Google Play само преди няколко

...
Galaxy M35 се появи в Google Play само преди няколко
Коментари Харесай

Samsung Galaxy M35 се появи на живо

Galaxy M35 се появи в Гугъл Play единствено преди няколко дни, което значи, че анонсът му е неминуем. Преди това да се случи обаче, изтекоха още няколко значими детайлности към телефона, в това число и няколко 360-градусови видеоклипа, показващи наличния телефон на Samsung от всички ъгли.

Благодарение на Евън Блас към този момент знаем по какъв начин наподобява Galaxy M35 и че телефонът ще се предлага в най-малко три цвята: наследник, циан и сив. Също по този начин, един от най-надеждните източници в мобилния свят загатва, че Galaxy M35 ще се зарежда с капацитивна батерия от 6000mAh.

Много огромната батерия е общото за множеството телефони от серията Galaxy M, тъй че има смисъл Galaxy M35 да следва същия модел. Освен това към този момент научихме от листата на Гугъл Play Console, че Galaxy M35 ще бъде оборудван с процесора Samsung Exynos 1380, комбиниран с 6 GB RAM.

Телефонът още ще работи с Android 14 от кутията и ще има тройна камера. Все още липсват детайлности за екрана на телефона, само че появилите се GIF файлове удостоверяват малко по-различния дизайн на перфорацията спрямо модела Galaxy M34.

Цялостното чувство е, че Galaxy M35 е малко по-стилен от предходния модел, само че телефонът остава също толкоз пълен. Все още липсва информация по кое време тъкмо ще бъде обявен, само че това би трябвало да се случи скоро.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР