⏳В продължение на една година задавам въпроси за предприетите действия

...
⏳В продължение на една година задавам въпроси за предприетите действия
Коментари Харесай

Росица Кирова: Колко струват думите на управляващите?

⏳В продължение на една година задавам въпроси за подхванатите дейности на отрасловите министри и институции, от които зависи реализацията на трасето Монтана-София с тунел под Петрохан.
В отговор на следващия заложен от мен въпрос, на 16.03.2022 година вицепремиерът и министър на районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов осведоми, че „ специалистите са подхванали нужните дейности за възлагане на социална поръчка за разработване на Оценка на въздействието върху околната среда за трасе по направлението Монтана-София с тунел под Петрохан “. По думите му, е направена покана за допълнение на оферта въз основа на подписано рамково съглашение № 53-00-3215/05.04.2021 година
Липсата на обществена информация това да се е случило ме предизвика да задам парламентарен въпрос към вицепремиера и министър на околната среда и водите Борислав Сандов.
✅Настоявам за информация предоставен ли е въобще този отчет? Има ли направено задание и къде е оповестено то? Ако възлагането е реалност, на коя дата се е случило?
Както и какви са периодите за правене на отчета?
✅Като депутат, считам, че е пагубно и неприемливо бездействието или мудността на дейностите във връзка с този и други значими за районите планове.
Затова чакам дейности, след думите. И ще продължа да упорствам за отговорно и съответно отношение към всеки район, за който страната не прави задоволително.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР