Звездно участие и много забавни моменти очакват зрителите на Семейни

...
Звездно участие и много забавни моменти очакват зрителите на Семейни
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева влиза в Семейни войни

Звездно присъединяване и доста занимателни моменти чакат феновете на „ Семейни войни “ през май по Нова. Популярни персони ще се изявят като гост-водещи и ще заемат за малко мястото на Цветомир Иванов в фамилната игра. През май в епизодите на предаването всеки от тях, дружно с участниците, ще търси най-популярните отговори на въпроси от нашето всекидневие в границите на пет рунда от играта.

Началото слага емблематичният водещ на „ Семейни войни “ – Дидо Мачев в първите два специфични епизода през идната седмица. Щафетата в сряда ще поеме любимецът на феновете – артистът Малин Кръстев. След него мястото на гост-водещ следва да заеме чаровната Алекс Сърчаджиева, която се превъплъщава в доктор Габриела Димова в последния сезон на здравната драма „ Откраднат живот “.

В два епизода шоуменът Къци Вапцаров, който тази пролет е участник в шоуто за звездни преобразявания „ Като две капки вода “, ще се завърне в амплоато на водещ, този път на „ Семейни войни “. Още обичани лица от най-гледаните продукции на NOVA също ще вземат присъединяване – Ненчо Балабанов, чиито завършения феновете наблюдават с интерес в “All Inclusive ”, един от панелистите в „ На кафе “ – Кристина Патрашкова, както и кулинарният гуру началник Иван Манчев. Като гост-водещи ще се включат още актьорите Тончо Токмакчиев и Румен Угрински, изпълнителите Криско, Дара, Кали и Емануела, шоуменът Иво Танев и топмоделът Маги Сидерова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР