Звездите на Арсенал Месут Йозил и Сеад Колашинац бяха поставени

...
Звездите на Арсенал Месут Йозил и Сеад Колашинац бяха поставени
Коментари Харесай

Мотористи нападнаха с ножове звезди на Арсенал

Звездите на Арсенал Месут Йозил и Сеад Колашинац бяха сложени в много неприятна обстановка, откакто колата, в която са се придвижвали, е била нападната в Лондон. В обществената мрежа „ Туитър “ се популяризира 8-секундно видео, в което се вижда по какъв начин Колашинац обикаля към колата, в която той и Йозил са се придвижвали, пробвайки се да прогони нападателите. Германският национал Йозил не се вижда на видеото, като явно той е останал в автомобила. Случката е станала през вчерашния ден по здрач.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК

С изказване по случая излезе лондонската полиция. В формалната позиция беше пояснено, че става въпрос за група мотористи, които са нападнали транспортното средство на двете звезди на севернолондонския колос. Споменава се също по този начин, че нападнатите са се измъкнали невредими от обстановката. Официално изказване имаше и от Арсенал, което гласеше следното: „ Поддържаме контакт и с двамата играчи и всичко към тях е добре “.

Съпругата на Месут Йозил – Амине Гюлше е била в джипа на футболиста по време на офанзивата. Според източник на ESPN една от аргументите Йозил да не напусне возилото по време на целия екшън била точно наличието на Гюлше. Той останал в колата за да отбрани своята обичана, в случай че някой от пристигналите на мотори нападатели успее да се вмъкне вътре.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР