Звездата Шакира успя да сключи споразумение с прокуратурата преди началото

...
Звездата Шакира успя да сключи споразумение с прокуратурата преди началото
Коментари Харесай

Шакира с изненадващо споразумение с прокуратурата

Звездата Шакира съумя да подписа съглашение с прокуратурата преди началото на делото за данъчна машинация в размер на 14,5 милиона евро, съобщи Ройтерс.

Съдията разгласи, че желаното от обвиняването отнемане от независимост е сменено за парична санкция.

Това се случило, до момента в който се разхожда в парк в Барселона дружно с 8-годишния си наследник

Световната суперзвезда дойде в съда в Барселона в понеделник, с цел да участва на първия ден от процеса против нея за хипотетична машинация на испанската страна с 14,5 милиона евро върху приходи, получени сред 2012 година и 2014 година

Шакира към този момент отхвърли договорка през 2022 година, като разгласи, че е почтена. Сега е взела решението си „ с цел да пощади децата си, от това да виждат по какъв начин майка им е жертва на персоналното си благоденствие си “.

BZRP Music Sessions Vol. 53 се трансформира в най-слушаната латино ария в Spotify за 24 часа

„ Трябва да преодолея напрежението и прочувственото натоварване от последните няколко години и да се съсредоточа върху нещата, които обичам - моите деца и всички благоприятни условия, които предстоят в кариерата ми, в това число идното ми международно турне и новия ми албум, от които съм извънредно разчувствана. Възхищавам се извънредно доста на тези, които се бориха с тези несправедливости до дъно, само че за мен през днешния ден успеха значи да си върна времето за децата и кариерата си “, разгласи тя.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР