Звездата на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг обмисля да подпише 100-милионен

...
Звездата на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг обмисля да подпише 100-милионен
Коментари Харесай

Майкъл Джордан дава 100 милиона на Стърлинг

Звездата на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг обмисля да подпише 100-милионен персонален контракт, в британска валута, с цел да стане рекламно лице и да обуе обувките на Air Jordan, настояват британските медии. 24-годишното острие на първенеца на Англия влиза в последната си година по контракта с Nike, а другият американски тръст счита да направи Стърлинг едно от най-разпознаваемите лица по света с един от най-добре платените контракти в историята.

Air Jordan, който е благосъстоятелност на именития баскетболист Майкъл Джордан, е равнозначен бранд, който има контракти с едни от най-известните лица в баскетбола, както и бейзбола. Но през последния сезон, за пръв път компанията влезе на футболния пазар, откакто се контракти с френския хегемон – ПСЖ, откакто даде на клуба екипите за участията им в европейските клубни шампионати. Сега американците желаят да „ повторят упражнението ”, само че този път с футболни обувки, и то за Стърлинг.

Англичанинът е считан, че може да стане един от най-емблематичните футболисти, откакто в социалността той е гневен бранител на правата на индивида, както и на тъмнокожите хора. Последният му миг по тази тематика бе по време на европейската подготовка на Англия против Черна гора на UEFA EURO 2020, когато черногорските почитатели обиждаха юношата на КПР на расистка основа.

Рахийм Стърлинг към този момент има покупко-продажби с Microsoft и EA Sports и е съвсем несъмнено, че ще подпише с огромна фешън компания, както и компания за самобръсначки.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР