Звездата на Ман Юнайтед Роналдо публикува снимка с новороденото момиченце

...
Звездата на Ман Юнайтед Роналдо публикува снимка с новороденото момиченце
Коментари Харесай

След трагедията: Роналдо публикува снимка с новороденото момиченце

Звездата на Ман Юнайтед Роналдо разгласява фотография с новороденото момиченце откакто партньорката му Джорджина Родригес се завръща вкъщи дни след нещастието с близнака на бебето.

Португалецът написа, че е вкъщи със своето любящо семейство, дни след контузията от загубата на новородения му наследник.

В Instagram 37-годишната легенда на Манчестър Юнайтед благодари на почитателите за тяхната поддръжка и добави: „ Сега е време да бъдем признателни за живота, който преди малко сме приветствали на този свят “.

На фотото виждаме по какъв начин футболната легенда е прегърнал новороденото дете в лявата си ръка и държи другата щерка Алана Мартина с дясната.

Припомняме, че в понеделник Кристиано разгласява в обществените мрежи, че новороденият му наследник е умрял.

„ Дом, сладостен дом. Джио и нашето момиченце най-сетне са дружно с нас. Искаме да благодарим на всички за благите думи и жестове. Вашата поддръжка е доста значима и всички усетихме любовта и уважението, които изпитвате към нашето семейство. Сега е време да бъдем признателни за живота, който преди малко приехме на този свят. “, написа още Роналдо в последната си обява с общата фамилна фотография.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР