С метамфетамин били задържани двама мъже на 21 и 22

...
С метамфетамин били задържани двама мъже на 21 и 22
Коментари Харесай

Полицаи заловиха осмина с дрога и алкохол по пътищата през уикенда

С метамфетамин били арестувани двама мъже на 21 и 22 – годишна възраст и жена на 34 години, известни на Министерство на вътрешните работи. Те били спрени за инспекция от чиновниците на реда от Трето и Четвърто районно управление (на МВР), които намерили и иззели наркотичното вещество. Те са в арестите за период до 24 часа и против тях са формирани бързи производства, предават от пресцентъра на полицията във Варна.

47-годишен  варненец е арестувана в Пето районно управление (на МВР) за период до денонощие. Той бил спрян за инспекция и при направената информация от чиновниците на реда с алкотест, униформените открили, че мъжът се е качил зад кормилото след приложимост на огромно количество алкохол.. Издаден му е ваучър за кръвна проба и по случая е формирано бързо произвеждане.
 
През почивните дни, в хода на полицейски инспекции на територията на ОДМВР Варна, са спрени за инспекция 19, 21, 27 и 40 -годишни водачи на леки коли. Инспекцията с наркотест посочила съществуване на метамфетамин, амфетами и бензодиазепин в кръвта. По случаите са формирани досъдебни производства.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР