Полът още не е ясен, но водещата се надява да

...
Полът още не е ясен, но водещата се надява да
Коментари Харесай

Гала с мерак за внучка

Полът още не е явен, само че водещата се надява да е момиче. Бъдещият татко Константин, синът на Деляна Маринова – Джуджи, също желае щерка. Мари от години е обвързана с Тини, както го назовават най-близките. С младежа са дружно още от възпитаници. Живеят под един покрив от дълго време, преди към година се снабдиха и с нов по-просторен дом. Апартаментът е в затворен комплекс в един от най-скъпите квартали на София.

Приятелят на Будева идва от милионерско семейство, тъй че двойката е изцяло обезпечена финансово и може умерено да посрещне новия член в фамилията.Щерката на Гала към този момент е на 26 години. С гаджето ѝ са почти на една възраст, като той е малко по-голям. С наближаването на 30-те проектите за дете почнали да идват на дневен ред и не щеш ли бременността към този момент е реалност.Гала показа в предаването „ На кафе ”, че Мари знаела по кое време е заченалa. Случило се навръх рождения ден на водещата - 13 февруари. " Мамо, направихме ти най-хубавия подарък! ”, признала инфлуенсърката на майка си.
Реклама
Сега плевенчанката е доста щастлива, само че пък и обезпокоена дали деветте месеца ще преминат наред. Тя много трепери над дъщеря си и не дава косъм да падне от главата ѝ. В предишното младата жена е имала някои проблеми със здравето, по тази причина Гала е откровено загрижена, въпреки че към този момент бременността притича напълно обикновено.

Преди време наследницата на водещата призна, че е набожна и в сложните моменти се уповава на Бог. Ето какво показа тя: „ Не знам какъв брой от вас са вярващи, само че аз съм! Забелязвам, че когато имам най-вече потребност от утешение или някакъв знак, го получавам ”На пръв взор Мари няма съществени проблеми в живота си. Връзката ѝ с Константин се развива обикновено, а майка ѝ Гала поддържа начинанията ѝ.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР