Преди година красивата Елена Боянова претърпя ужасяващ инцидент. Лекарите не

...
Преди година красивата Елена Боянова претърпя ужасяващ инцидент. Лекарите не
Коментари Харесай

Елена от Игри на волята оцеля след фатална травма

Преди година красивата Елена Боянова претърпя отблъскващ случай. Лекарите не ѝ даваха късмет да се възвърне изцяло, а разновидността да се завърне във фитнес залата бе тотално непризнат. Всичко се случва по време на ски почивка в Алпите, когато макар любовта си към зимните спортове Елена има неприятно предусещане.
Реклама
„ Нямах никакво предпочитание да съм там - споделя балканската и републиканска шампионка по фитнес и бодибилдинг. - Точно в последния ден това възприятие се ускори, само че макар него потеглих с приятелите си към пистата. Буквално стъпих на снега и си споделих: „ Не желая да съм тук, потеглям си! “. И тогава се случи случаят. Не послушах интуицията си. “

Падането „ подарява “ на любимката от „ Игри на волята “ отворена фрактура: две счупени кости на подбедрицата, разкъсан четириглав бедрен мускул, разкъсан менискус и предна кръстна връзка, загуба на сензитивност. По време на първата здравна помощ лекарите се оказват безсилни и транспортират българката в друга клиника във Франция. От там ѝ дават вяра, че може да се възвърне, въпреки дълго, мъчно и пъклен мъчително, и подхващат комплицирана над 6-часова интервенция.
Реклама
Но същинските провокации за Елена стартират по-късно. При процеса на възобновяване няма рехабилитатор, който да желае да поеме нейния комплициран случай през цялото време. Тогава Боянова осъществя безусловно заглавието на предаването и стартира игри на волята на ръба на невъзможното. Благодарение на богатия си опит като треньор и състезател Боянова стартира сама своето оживление.

„ Работех до границите на болката. Въпреки че беше пъклен мощна, не спирах да върша упражненията, и то по цели дни. За мен животът е спорт, тялото ме боли, в случай че заставам, и не можех да си показва, че придвижването ще ми бъде отнето. “ Едва след месеци Скалата, както я нарекоха в риалитито, намира своя кинезитерапевт, който да бъде до нея по време на възобновяване ѝ. Но даже и той не може да укроти спортния дух и да ѝ попречи да се върне в залата, въпреки и със комплицирана травма. „ Знаех, че нищо не може да ме спре да бъда още веднъж себе си “ - споделя Боянова и се завръща във фитнес залата… на един крайник! Видеата с нейните тренировки тогава стават viral и дават тласък на доста хора в сходно състояние.

Към днешна дата Желязната лейди има назад над 95 % от функционалностите на ставата, което лекарите дефинират като знамение. Красивата бодибилдърка споделя, че от самото начало до нея са приятелите, нейната майка и всичките ѝ онлайн и лични клиенти, които са част от тима #BoyanovaTeam. Последователите ѝ не крият обожанието си към своя фитнес гуру и в обществените мрежи, а Елена признава, че тази религия и отношение ѝ дават спомагателен тласък.

„ Макар да не можех дълго време да организирам лични тренировки, клиентите ми ме чакаха да се завърна, и то с най-голямо неспокойствие! Аз останах техния незаместим треньор макар огромното ми неявяване. Никога не съм си представяла такава поддръжка и от сърце благодаря на всички за нея. “
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР