Звездата на Ливърпул Садио Мане сподели, че е горд от

...
Звездата на Ливърпул Садио Мане сподели, че е горд от
Коментари Харесай

Садио Мане с емоционални думи за Ливърпул

Звездата на Ливърпул Садио Мане показа, че е горделив от това, че е състезател на „ мърсисайдци “ и е уверен в светлото бъдеще за клуба макар тежката моментна обстановка в отбора.

Националът на Сенегал изясни по какъв начин мениджърът Юрген Клоп и съотборниците му се оправят със обстановката, като признава, че „ е по-горд от всеки път, че е състезател на Ливърпул “.

„ Нека бъдем почтени. Ние сме в сложен интервал и това от време на време се случва на тимовете, което е част от футбола. Трябва да се оправим със обстановката и да не стопираме да имаме вяра, а да продължим да се борим, да запазим мотивацията си и да тръгнем още веднъж нагоре. Когато си войник, в никакъв случай не се опитваш да се оправдаваш, ние сме тук, с цел да намерим решения. Да бъда дружно със съотборниците ми постоянно ми дава мощна сила “, съобщи Мане.

„ Винаги сме били сполучливи, само че в този момент това се е случило и можем да забележим. Да го трансформира? Нищо друго, с изключение на да се държим дружно, да бъдем положителни и да се борим. Това се опитваме да създадем, с цел да променим тази обстановка и съм сигурен, че тя ще се промени. По-горд съм от всеки път, че съм състезател на Ливърпул. Щастлив съм, в действителност ми е прелестно да съм тук и да споделям всички тези страсти със съотборниците си в Ливърпул “, добави нападателят.

През този сезон Мане има 12 гола и 6 асистенции във всички шампионати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР